Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan do SAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam SAC da ktos mi jakis darmowy plugin do katy? gram w sliverze to jeszcze rozpierdala :D (pomylka w temacie:)

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Pluginu do katy chyba nie ma ale polecam skrypt standalone : http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-2129-may-28/

A bedzie dzialac z pluginem ? razem

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

Otoz mam ten z bola combo ale mi sie samo ulti odrazu wylacza wiecie czemu ??

Opublikowano

Jak masz razem z SAC to pewnie przez move to mouse na combo.

Opublikowano

Jak> jak to zmienic

Opublikowano

Najlepiej to odhacz SAC, gdy grasz Katariną, bo to standalone i będzie się gryzł z Katariną.

Opublikowano

Najlepiej to odhacz SAC, gdy grasz Katariną, bo to standalone i będzie się gryzł z Katariną.

A kim najlepiej grac na silver zeby moglo byc sac + plugin :) cassio odpada na silvera - bo samemu tam ciezko nia carrowac

Opublikowano

Jak ty nie umiesz Cassio z bolem na silverze kerować to nic ci nie pomoże.

Opublikowano

Jak ty nie umiesz Cassio z bolem na silverze kerować to nic ci nie pomoże.

Zrozum Jak ja mam 25/5 A moi maja 0/10 oni maja same stuny i co zrobie nic nie zrobie !

Opublikowano

Ulti Ci Sie Wylacza Bo Albo Dostajesz Stuna Albo Kiedy Robisz Ulta Ruszasz Sie... Pamietaj Kiedy Wlacza Sie Ulti Nie Ruszal Sie, Bo Kiedy Sie Ruszasz Wtedy Ult Ci Sie Automatycznie Przerywa...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...