Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banowanie

dudeson76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohhh, ostatnio se CS'ka kupiłem żeby grać z kolegami.

Grałem se z nimi pare turniejowych i mi tak słabo szło że grałem tak safe że polegałem tylko na carry drużyny.

Ściągnąłem se aima zagrałem se 3 gry, ale nie tak że ciągle go używając. Tylko pare razy go nie wyłączyłem i w pare sec zdjął 4 ludzi i mnie zaczeli wyzywać że report etc. Jeszcze pare meczy grałem, i używam tylko tego 1v1 jak ktoś wyskoczy. Mam pytanie, banują to strasznie? Kolega mi mówi, co on mi to podał że na tym miesiąc ciśnie, grałem z nim raz duo turniejową i grał na tym tak perfidnie, że ciężko mi uwierzyć że takiego czegoś nie banują.

Jeśli mnie zbanują to na CS'a czy wszystkie ich gry (valve) czy jak...

Valve ma możliwość zobaczenia powtórek meczów?

dudeson.png

Opublikowano

Takie cheaty z reguły są szybko wykrywane, a bana możesz dostać nawet po kilku miesiącach. Jak dostaniesz bana, to nie będziesz mógł wchodzić na serwery chronione, takze praktycznie boty Ci zostają, ale masz zablokowanego tylko CS'a. Na unbana nie ma szans, jedynie nowy steam i cs

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ohhh, ostatnio se CS'ka kupiłem żeby grać z kolegami.

Grałem se z nimi pare turniejowych i mi tak słabo szło że grałem tak safe że polegałem tylko na carry drużyny.

Ściągnąłem se aima zagrałem se 3 gry, ale nie tak że ciągle go używając. Tylko pare razy go nie wyłączyłem i w pare sec zdjął 4 ludzi i mnie zaczeli wyzywać że report etc. Jeszcze pare meczy grałem, i używam tylko tego 1v1 jak ktoś wyskoczy. Mam pytanie, banują to strasznie? Kolega mi mówi, co on mi to podał że na tym miesiąc ciśnie, grałem z nim raz duo turniejową i grał na tym tak perfidnie, że ciężko mi uwierzyć że takiego czegoś nie banują.

Jeśli mnie zbanują to na CS'a czy wszystkie ich gry (valve) czy jak...

Valve ma możliwość zobaczenia powtórek meczów?

Na cs, ma możliwość zobaczenia, bo niektórzy gracze mają prawo do rozstrzygania spraw, gdzie oceniają czy dany gracz gra na cheatach.

Opublikowano

aim = ban :) proszę cię niepotrzebny spam z takim tematem :) wiadomo, że chatowanie źle się kończy - wiadomo, że dostaniesz bana :)

mieli rację, że cię wyzywali bo jak nie umiesz grać to trenuj a nie ściagasz haxy :P

dostaniesz bana na CS:GO i po prostu nie będziesz grał online :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Jeżeli lubisz wydawać pieniędzy na grę ciągle i tą samą to pobieraj aimy za darmo i graj na nich jest to logiczne oszustwa w grze przez valve jest banowane.Jeżeli grałeś ligi ESL to pewnie jesteś już na BL'u itp.Więc raczej oducz się grać na czitach i graj uczciwie.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

jak dostajesz reporta w grze potem goscie ogladaja replaya z twojej perspektywy i votuja czy smiec na haksach albo legit

Opublikowano

Panowie, robicie bezsensowny spam a widzę, że nikt nie wie do końca więc jako zaprawiony z Source człowiek pędzę z wytłumaczeniami.

1. Nie "se" tylko "sobie" - NIE kalecz ojczystego języka lub opuść to forum!
  2. Nie ma znaczenia ile razy uruchomiłeś/ na ile uruchomiłeś/ od jakiego czasu nie uruchamiałeś cheata
  3. Znacznie ma tylko to czy był wykrywalny: jeśli tak to o banie dowiesz się w czasie do 2 tygodni od pierwszego użycia; jeśli nie to bana nie dostaniesz
  4. Valve ma wyje*ane na raporty i opcja głosowania była chyba tylko po to by ludzie się na niej wyżywali w nadzieją, że to coś da
  5. BAN VAC -> na całe konto; brak możliwości grania na zabezpieczonych serwerach w tym przypadku w CS:GO
  6. Twoje "carry" niszczy tylko innym grę i obyś bana dostał
Opublikowano

Panowie, robicie bezsensowny spam a widzę, że nikt nie wie do końca więc jako zaprawiony z Source człowiek pędzę z wytłumaczeniami.

2. Nie ma znaczenia ile razy uruchomiłeś/ na ile uruchomiłeś/ od jakiego czasu nie uruchamiałeś cheata
  3. Znacznie ma tylko to czy był wykrywalny: jeśli tak to o banie dowiesz się w czasie do 2 tygodni od pierwszego użycia; jeśli nie to bana nie dostaniesz
  4. Valve ma wyje*ane na raporty i opcja głosowania była chyba tylko po to by ludzie się na niej wyżywali w nadzieją, że to coś da
  5. BAN VAC -> na całe konto; brak możliwości grania na zabezpieczonych serwerach w tym przypadku w CS:GO

Jest nie wykrywalny, masa ludzi z niego korzysta,

Jak dostane bana, to napiszę żebyś miał satysfakcje.

Miałem powody by zagrać z cheatem.

Nie zamierzam nigdy już go używać, jeśli też Cię to pocieszy.

Jeśli komuś zepsułem ~2 rozgrywki to przepraszam.

O tym "se" to sobie zapomnij. Użyłeś sam przekleństw, najlepiej zwalczaj ludzi co nie piszą ą, ę, ś, ó etc. i ludzi którzy piszą "spacja; przecinek, spacja", co jest bardzo nie estetyczne.

Dodam iż ludzie UP nie spamią, odpowiadają na moje pytanka.

dudeson.png

Opublikowano

O tym "se" to sobie zapomnij. Użyłeś sam przekleństw, najlepiej zwalczaj ludzi co nie piszą ą, ę, ś, ó etc. i ludzi którzy piszą "spacja; przecinek, spacja", co jest bardzo nie estetyczne.

Jeżeli masa ludzi gra to sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie  czy jest wykrywalny czy nie.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Nie chcę wywoływać wojny, lecz przekleństwa są językowo poprawne a użycie zwrotu "se" już nie.

Żadnej satysfakcji tego, że napiszesz iż takowego bana dostałeś nie będę miał- po prostu będzie jedną osobę mniej do zaniżania/zawyżania statów w drużynach. Teraz za to nasuwa się pytanie: po co pytałeś się czy za to banują jeżeli w Twoim ostatnim poście stwierdziłeś, że cheat którego używałeś jest niewykrywalny, po za tym jakim powodem się kierowałeś używając jednej małej .dll'ki?

Tak, spamią, ponieważ co druga osoba pisze to samo mimo, że może mieć o tym mizerne pojęcie.

@Edit

"spacja; przecinek, spacja"

Że co?

Opublikowano

Bana dostanie nawet po 2 tygodniach, mój kolega dostał po 1,5 miesiącu a ja po 3 dniach xD

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

• Nie "se" tylko "sobie" - NIE kalecz ojczystego języka lub opuść to forum!
  • Nie ma znaczenia ile razy uruchomiłeś/ na ile uruchomiłeś/ od jakiego czasu nie uruchamiałeś cheata
  • Znacznie ma tylko to czy był wykrywalny: jeśli tak to o banie dowiesz się w czasie do 2 tygodni od pierwszego użycia; jeśli nie to bana nie dostaniesz
  • Valve ma wyje*ane na raporty i opcja głosowania była chyba tylko po to by ludzie się na niej wyżywali w nadzieją, że to coś da
  • BAN VAC -> na całe konto; brak możliwości grania na zabezpieczonych serwerach w tym przypadku w CS:GO
  • Twoje "carry" niszczy tylko innym grę i obyś bana dostał
Pozwole sie wtracic.

Ad 4. Valve nie ma "wyjebane" (swoja droga ciekawe slownictwo jak na kogos kto walczy o piekno ojczystego jezyka. Bo to, ze cos jest jak to nazwales 'poprawne' nie oznacza, ze nie kaleczy jezyka), bo raportowani gracze trafiaja do tzw Overwatch'a ktory jest dosc skuteczny jesli ktos nie stara sie kryc.

Ad 6. Twoj tok rozumowania ma jeden zasadniczy blad. To forum dotyczy cheatow, jaka pokretna logika Toba kieruja uwazajac cheat'erow za zlych ludzi gdy udzielasz sie na takowym forum? To tak jakbys korzystal z burdelu i narzekal, ze prostytuki daja kazdemu za pieniadze. Jesli cos Ci nie odpowiada-nie korzystasz/nie udzielasz sie. Potepianie cheatow jest jedna z najglupszych rzeczy wystepujacych na tym forum ze wzgledu na jego tematyke. 

Takze proponuje zmienic forum i tam kontynuowac swoja anty cziterska krucjate, swoja droga - albo jestes pelen hipokryzji albo sie niesamowicie nawrociles :)

Opublikowano

Pozwole sie wtracic.

Ad 4. Valve nie ma "wyjebane" (swoja droga ciekawe slownictwo jak na kogos kto walczy o piekno ojczystego jezyka. Bo to, ze cos jest jak to nazwales 'poprawne' nie oznacza, ze nie kaleczy jezyka), bo raportowani gracze trafiaja do tzw Overwatch'a ktory jest dosc skuteczny jesli ktos nie stara sie kryc.

Ad 6. Twoj tok rozumowania ma jeden zasadniczy blad. To forum dotyczy cheatow, jaka pokretna logika Toba kieruja uwazajac cheat'erow za zlych ludzi gdy udzielasz sie na takowym forum? To tak jakbys korzystal z burdelu i narzekal, ze prostytuki daja kazdemu za pieniadze. Jesli cos Ci nie odpowiada-nie korzystasz/nie udzielasz sie. Potepianie cheatow jest jedna z najglupszych rzeczy wystepujacych na tym forum ze wzgledu na jego tematyke. 

Takze proponuje zmienic forum i tam kontynuowac swoja anty cziterska krucjate, swoja droga - albo jestes pelen hipokryzji albo sie niesamowicie nawrociles :)

Moment, moment.

Gdzie przeczytałeś, że raportowani gracze trafiają do tzw. Overwatch'a? Przecież to można by było w parę osób się zebrać i na kogoś dać kilkanaście raportów i przez to niezbyt się to trzyma całości.

Zresztą...

Z całym szacunkiem ale osoba która posiada 4 posty które mogły być nabite w randomowych tematach nie powinna pouczać 'ProUsera' co do wyboru typu forum. Poza tym tutaj co prawda rozmawiamy o cheatach i nikt nie ma nic przeciwko temu ale ich nie propagujemy, nikt nie namawia Ciebie byś akurat go użył.

swoja droga - albo jestes pelen hipokryzji albo sie niesamowicie nawrociles

Co proszę? Czy niechęć wywoływania wojny na bezsensownym tle z osobą która ma 91 postów można nazwać "hipokryzją"? Do tego z osobą która chyba sama nie wie czego chce...

@Edit

Zmieniając całkowicie temat. Śmieszne ale widzę, że po moim ostatnim poście od razu zmieniło Ci się podejście do używania cheatów (ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1208377-cheat-cs-go/#entry10330938). Nie wiem czy wiesz ale jak użyjesz opcji "edytuj" to w cytatach w innych postach treść pozostaje taka sama. Poza tym tak dziwnie się stało, że edytowałeś tamten post 10 minut po moim tutaj.

Opublikowano

@up

Czytanie to nie jest Twoja mocna strona co? :D

Edytowany przez Keldon, 31 maj 2014 - 22:32. (zwroc uwage na date kociaku) To, ze mowie "I dobrze, ze nie ma" to nie znaczy, ze potepiam czity, po prostu sie ciesze ze sam na mniej cziterow trafiam- ot zdrowy egoizm.

Matko, jak Ty sobie powiekszasz e-penisa. "Prouser", ilosci postow itd. Co ma piernik do wiatraka? Ilosc postow decyduje o wartosci merytorycznej tego co piszemy?

Sluchaj, hipokryzja nazywam atakowanie kogos innego i zyczenie mu bana (tak to Ty!), w momencie gdy udzielamy sie na forum dotyczacym cheatow (co poniekad jest jednoznaczne z aprobata takiego zachowania) a dodatkowo ktos tu ma w opisie profilu opis ilu cheatow sam juz uzywal (tak to rowniez Ty!) :)

Najwyrazniej jednak masz rozmiar buta wiekszy od iq i kierujesz sie jakimis pokretnymi logikami.

Ponadto gratuluje braku zycia i sledzeniu kazdego posta kogos kto napisal cos niezgodnego z Twoim tokiem myslenia! :)

Kurde, w inkwizycji bys sie odnalazl, logiki tyle samo i hipokryzji co w Tobie :D

@edit, specjalnie dla Ciebie kociaku wycinek faq overwatch'a:

How does a player end up getting reviewed by an Overwatch?

The system contains replays of players whose pattern of being reported exceeds or otherwise stands out from those of their peers. They may have a sudden spike in reports, or they may have slowly built up many reports over a long period of time.

Proponuje na przyszlosc doksztalcic sie w tematach na ktore chcemy sie wypowiadac :)

Pozdrowionka i milej nocy! Dalsza dyskusje uwazam za zbedna! :)

Pss. Ewentualna potrzebne powiekszenia e-penisa jakimikolwiek dysputami polecam zastosowac na kocie albo psie. Co prawda szkoda zwierzaka ale napewno beda bardziej zainteresowani odemnie :)

Opublikowano

Nie chcę wywoływać wojny, lecz przekleństwa są językowo poprawne a użycie zwrotu "se" już nie.

Żadnej satysfakcji tego, że napiszesz iż takowego bana dostałeś nie będę miał- po prostu będzie jedną osobę mniej do zaniżania/zawyżania statów w drużynach. Teraz za to nasuwa się pytanie: po co pytałeś się czy za to banują jeżeli w Twoim ostatnim poście stwierdziłeś, że cheat którego używałeś jest niewykrywalny, po za tym jakim powodem się kierowałeś używając jednej małej .dll'ki?

Tak, spamią, ponieważ co druga osoba pisze to samo mimo, że może mieć o tym mizerne pojęcie.

@Edit

"spacja; przecinek, spacja"

Że co?

zrobilem kupe , ktora wygladala jak dupa . ogolnie lubie grac w gry .

Ilość postów o niczym nie decyduje, prosty przykład: debil co 10min piszę zbędny post, który jakoś trzyma się tematu, nowo założone konto;człowiek mądry, który odpowiada pomagając innym użytkownikom.

Racja tępicie mnie (ktoś) że piszę o cheatach na forum o cheatach xD.

No ale już sam gram, ogólnie dobrze mi idzie bez tego "bota".

Pozdrawiam.

dudeson.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...