Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championselect to gunwo.

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dzisiaj wam zaprezentować jak championselect.net (strona opisująca country i nie country na każdą postać) poprostu Was zmyla.

Analizujmy moją dzisiejszą gre Nasusem vs Teemo ze skinem: według championselect.net powininem hard przegrać jako iż teemo jest najmocniejszą countrą dla Nasusa.

Więc tak:

1. Strona ta, opisuje mocną stroną teemo jako harrasowanie nasusa z Q. Jak to wychodzi teemo? Kiedy on mnie bije na np. 1 lvl z Q, wszystkie moje miniony lokalizują ją jako jedyny cel i zaczynają jego bić.

Przez to, teemo dostaje więcej obrażeń od minionów niż dmg zadany mi z Q.

2. Nawet kiedy teemo mnie bił już na 6lvl z tego Q, to ja bez problemowo regenerowałem swoje życie na minionach używając mojego Q (czyli stackując).

Wygrałem linie 2-0, po czym teemo poszedł na inne linie, bo zrozumiał że nie ma ze mną szans, i nafeedowała się hard (z 0-2 na 10-4 ._______. )

Po czym znowu przybył na linie, przez ten czas ja sie wystackowałem i dostała znowu w "pierdol".

Biedny Teemo popłakał na czacie i po 2 minutach w 5 na mnie przyszli, i wreszcie ubili.

I tak moje 3-0 zmieniło się na 3-3.

Jak już uzbierałem gold na pierwsze itemy zacząłem wszystkich kosić, i GG.

IOjfuu3.jpg

(Nie wiem czemu 15 fps mam, bo jak gram to mam 120/150 na ultra xD)

A to ss końcowy:

RFBF5KC.jpg

Trochę się rozpisałem, chciałem tylko powiedzieć, że musicie czuć Waszą postać i sami wiedzieć kto może z Wami zrobić co chce a kto nie zamiast patrzyć na takie głupie strony jak championselect.net

Opublikowano

w silverze nie ma kontr, zresztą nigdzie nie ma kontr, nie ma czegoś takiego

poza tym lux 80 cs na midzie, pozdrawiam silvera

Opublikowano

Mi chodzi tylko o to że używanie stron jak championselect.net to jest idiotyzm.

A akurat się rozpisałem bo nie mam nic specjalnego do roboty.

Opublikowano

Według mnie linie zawsze da się wygrać, niezależnie od tego kim grasz i czy masz kontrę na linii. Wystarczy trochę ruszyć głową. ;)

Opublikowano

Jak Ty Tymi Itemami Mogles Sie WyLifeStealowac...? xD

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Nie patrz na kontry... Ja gram często Karthusem, którego kontruje 90% midlanerów a na jakieś 10 meczy (w ciągu 2 tyg.) przegrałem 2 razy mida... Kontry nie istnieją.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Możemy zagrać 1 vs 1 ja Teemo ty Nasusem i zobaczymy kto wygra ,sam się zmylasz jam jest tabaluga i ja znam prawdę ,a ta strona jest prawdziwa.

Pozdrawiam ciebie z tym buildem

Nie patrz na kontry... Ja gram często Karthusem, którego kontruje 90% midlanerów a na jakieś 10 meczy (w ciągu 2 tyg.) przegrałem 2 razy mida... Kontry nie istnieją.

Zagraj dianą na katarine brązie

47990292595971448862.png

Opublikowano

Nasus ma pasywne 10% life steala.

Ale W 5S Nie WyLifeStealujesz Okolo 200/300 Hp

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Ta strona analizuje mechaniki wszystkich postaci. A mechanika jednej postaci kontruje mechanikę drugiej.

To że na silverze spotkałes chujowego teemo (Kto kurwa gra teemo?) nie znaczy, że championselect się myli. Wręcz przeciwnie, czasem potrafi naprawdę pomóc. :)

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Ta strona analizuje mechaniki wszystkich postaci. A mechanika jednej postaci kontruje mechanikę drugiej.

To że na silverze spotkałes chujowego teemo (Kto kurwa gra teemo?) nie znaczy, że championselect się myli. Wręcz przeciwnie, czasem potrafi naprawdę pomóc. :)

Koleś miał 100 gier teemo ;_;

Opublikowano

Koleś miał 100 gier teemo ;_;

Dalej nic to nie zmienia w kontekście tego co napisałem. To że miał 100 gier nie determinuje automatycznie że jest #1 teemo. 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Dalej nic to nie zmienia w kontekście tego co napisałem. To że miał 100 gier nie determinuje automatycznie że jest #1 teemo. 

To samo tyczy się mnie, ja grałem pierwszy raz nasusem od chyba 3-4 miesięcy.

Więc wiesz :)

Opublikowano

Strona nic nie analizuje, to ludzie sobie klikaja. Polowa informacji z takich stron to bullshit ale czasem da sie znalezc dobre info.

Dam ci przyklad jak ta strona dziala:

• Swain is Weak Against Fizz
  • Swain is Strong Against Fizz

fck logic

Opublikowano

Co za debil napisal ten temat. Wygrwales na jakiegos randoma i odrazu kontry nie istnieja? Kontry istnieja, tylko niektorzy nie rozumieja na jakiej zasadzie one dzialaja. Podam na przykladzie. Wiadomo, ze kata nie ma szans z diana. Ale jezeli kata zagrala 500gier a diana 5 to wiadomo kata zna lepiej mechaniki swojej postac. Itp i nie wazne czy to kontra on ma duze szanse na wygranie linii. ALE kontry daja ci wieksze szanse na wygrana, JEZELI GRALIBYSCIE NA ROWNYM POZIOMIE TO TEEMO BY CIE ZJECHAL. Ja tez moge wziac konto kolegi z brazu pokonac twisted fatem zeda i mowic ze nie ma kontr

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ktoś używa w ogóle tych counterpick list? Przecież to jedna wielka bujda. Ktoś sobie to napisał w sezonie 2/3 i tak zostało, a 3/4 tych "kontr" to gówno :D

Musisz sam ogarnąć counterpicki, a nie używać jakiejś dziwnej strony.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...