Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol kiedy ON Dla Free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Welcome to BoL Studio.

Due to LoL latest update and VIP perks, BoL will be unavailable for free users until 08/06/2014.

Już jutro cebule

Deadboy

Opublikowano

Important Message: Bot of Legends is now updated. Due to LoL S4 Updates, free users will not be able to use BoL until 08/06/2014.

Opublikowano

Nwm... Ja Mam Juz Od 2 Miesiecy Chcecie Tez Za Free...? Piszcie Na Privie...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Sprzedales sam siebie XDDDDD. Cos czuje, że ktoś podeśle SS'a do Rito bo łatwo sprawdzić nick Jinx kiedy grała z Luckiem, Teemo itp xD

Co do BoLa to będzie pewnie w godzinach wieczornych (strefa czasowa).

Ale ziomeczku on na bolu mial staty lucianem 3/17 to jest kompletne warzywo... powodzenia mordeczko w bronze v forvever super stwur<3

A to, że jest idiotą i zrobił ss'a jak korzysta z bola to druga sprawa...

Opublikowano

Ale ziomeczku on na bolu mial staty lucianem 3/17 to jest kompletne warzywo... powodzenia mordeczko w bronze v forvever super stwur<3

A to, że jest idiotą i zrobił ss'a jak korzysta z bola to druga sprawa...

Grubo, żeby 3/17 Lucianem na Rebornie zrobić to trzeba mieć talent, naprawdę. Jeszcze ta farma 70cs w 20min~, gdzie przecież wystarczy nacisnąć jeden klawisz i sam bot zrobi te 80 w 10min bez większego problemu.

Pasjonat
Opublikowano

160 farmy to i bez bola w 20 minucie sie wyciągnie, chyba że ktoś biega tylko i wiekszosc czasu harrasuje, co mija sie z celem. 

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...