Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to zrobić?

konradosss42pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam dość nietypowe pytanie, i uprzedzam że nie będzie o tematyce league of legends, prawdopdobnie powinno być w innym temacie,ale nie potrafię podporządkować odpowiedniego, więc wrzucam tu z nadzieją ,że jakiś administrator przeniesię ten post do odpowiedniej tematyki.

Chodzi o przerabianie/robienie filmów

Jak robić takie efekty jak w tym filmie? https://www.youtube.com/watch?v=ghCTTivSGYY

Chodzi mi o to,by wrzucać w odpowiedniej chwili np głowe zaca,czy jaxa aczkolwiek napisy 14/0 jaxa.

Da się  to zrobić w sony vegas 11.0? jak tak to jak ? Z góry naprawde dziękuje.

Opublikowano

Ziomeczku mój drogi. Masz maaaaaase poradników dotyczący przeróbek filmów. ^^ wystarczy w googlach poszperać, nikt Ci tego tak tutaj na tace nie wyłoży ! nie bądz leniuchem :p

Opublikowano

Jeśli chcesz to zrobić szybko i łatwo, w Camtasia 8.0 zrobisz to funkcja animacja.
Musisz zrobić pare sekwencji skąd do kąd ma przechodzić i w jakim czasie, no i nałożyć "maskę" jedną warstwę wyżej niż film.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...