Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cassiopeia zapomniana postać

odwal sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo nigdy nie widze cassiopei

czemu jest taka słaba ciężka trafić jej q w jest do dupy a e to jakiś żart tylko ult jest dobry ale za mało dmg co o niej sądzicie

Opublikowano

elo nigdy nie widze cassiopei

czemu jest taka słaba ciężka trafić jej q w jest do dupy a e to jakiś żart tylko ult jest dobry ale za mało dmg co o niej sądzicie

Q nie trafiasz, bo pewnie nie jesteś wyżej niż Silver, W do dupy? Wg. mnie truta + slow nie jest do dupy. >CASSIO >ZA MAŁO DMG Polecam ci wpisać na youtube coś takiego jak "Cassiopeia bot of legends", dowiesz się jak mały ma damage.

Po chuj piszesz temat nie wiedziąc nic o champie? Wejdź na lolking i zobacz sobie % picków Cassio, jest w cholerę duży

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Q nie trafiasz, bo pewnie nie jesteś wyżej niż Silver, W do dupy? Wg. mnie truta + slow nie jest do dupy. >CASSIO >ZA MAŁO DMG Polecam ci wpisać na youtube coś takiego jak "Cassiopeia bot of legends", dowiesz się jak mały ma damage.

Po chuj piszesz temat nie wiedziąc nic o champie? Wejdź na lolking i zobacz sobie % picków Cassio, jest w cholerę duży

i co mnie hejtujesz co bo mnei to nie rusza!!

i co bo masz sygne to ją chwalisz dla mnie to prowo!

Opublikowano

Cassio nie jest zapomniana przez bolowcow, praktycznie gracz grajacy na cass to na 90% bol, reszta to gracze ktorzy maja po 500gier cass lub randomowo nia graja.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dmg ma dobre nie można sie przyczepić bo ja pizgnie to masakra.Dobry build, dobre combo i nie mam mocnych na nią. JA ją osobiście polecam. Jest mało grana bo ludzie wolą inne postacie co są bardziej mobilniejsze np na midzie. Lub wolą inną postać od niej bo np ona nie jest ich mejnem ;)

wilowo.jpg

Opublikowano

Rzuca za plecami skillshoty, bardzo często trafia z Q,W, E spamuje jak mała cholera, a ultem można przerwać innych ulty ( trzeba mieć CW ) - przerwiesz malzahara np, i innych jak jest taka funkcja

f1a327ea2f.png

Budowniczy
Opublikowano

Cassiopeia jest bardzo dobra w early ale już w late przy jakim kolwiek focusie ciezko jej jest jeśli nie składasz g.a , jedyny jej escape mechanizm to jest coś w stylu pasywki vayne jak trafisz kogoś z q masz 15% movement speeda więc jak i w gonieniu i uciekaniu trzeba o tym pamiętać.

Opublikowano

Rzuca za plecami skillshoty, bardzo często trafia z Q,W, E spamuje jak mała cholera, a ultem można przerwać innych ulty ( trzeba mieć CW ) - przerwiesz malzahara np, i innych jak jest taka funkcja

"bardzo czesto trafia [...] E" jak mozna nie trafic z jej E... god damn

Opublikowano

i co mnie hejtujesz co bo mnei to nie rusza!!

i co bo masz sygne to ją chwalisz dla mnie to prowo!

Nienormalny czy to jeszcze ten wiek dojrzewania? 

Cassio jest w stanie dużo zrobić w TFie. Jest silną postacią i będąc w platynie sporadycznie się z nimi widuję.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Ludzie nią nie grają ,bo wyzywają ich jak grają dobrze od BOL'owców.

Ma dobry dmg i nie jest wcale zapomniana przez bolowców.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jest zapomniana do 8 czerwca :D Czyli dzisiaj :D

zgadza sie dziś na bank pykne cassio :3

co do pytania nie jest zapomniana, jest dość ciężka wiec osoby w takim bronzie nie grają bo po prostu nie ogarna.

w sumie błąd tak nikt nic nie ogarnia

Opublikowano

Cassio jest często niedocenianą postacią ale jak ja np. nią gram to każdy mi wypisuje że dostanę report za granie na bolu :( I weź tu graj swoim mainem :(

Opublikowano

Znowu będzie wysyp tematów, dlaczego X champion jest niegrany skoro ma Y umiejętność która jest strasznie mocna oraz umiejętność Z która jest OP.

Ponieważ TAK. Społeczność ma to do siebie, że nie gra każdym możliwym championem. Jeden będzie bardziej, drugi mniej popularny.
A cassio wcale nie jest taka zapomniana. Galio jest. Skarner, Urgot i Viktor także.
Po prostu zbyt ciężka mechanika postaci.

I nie martw się - każdy bolowiec doskonale pamięta o CassiOPei.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Zajebista postać, mało grana.

W silverze to pewnie boją się nią dobrze zagrać (a nawet wogóle zagrać), bo będą pisać, że BoL. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...