Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LCS 07.06.14 - Ogólna dyskusja

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki temacik w którym można pogadać o dzisiejszych starciach (Pierwszy mecz zacznie się zaraz, a będzie ich 5).
Głosuję teraz na TSM, Bjergsen ma cholernego pecha, serio, oprócz Dyrusa w TSM nikt nie gra, a jak dla mnie europejczyk to najlepszy Mider. Mam nadzieje, że razem z Dyrusem wyccarują TSM w tym meczu :P

Opublikowano

Co ty gościu gadasz, że tylko Bjergsen z Dyrusem grają w TSM'ie skoro Dyrus jest z nich wszystkich najgorszy.
Jak już coś to Bjergsen i WildTurtle grają. Amazing też nie jest zły ale wg. mnie gra za bardzo agresywnie.

TSM pierwszy mecz przejebany, za chwile moje C9 <3

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Jedną grę zagrał gorszą, i od razu pierdolenie że jest najgorszy?
Obejrz ich poprzednie gry, a nie wyrabiasz sobie opinię o graczu po jednym meczu.

Opublikowano

po tym fail teleporcie dyrusa na redzie od razu wiedziałem kto wygra, omijając to że bjergsen zostało grany jak chuj

wildturle nic nie robił w meczu, łapali ich zawsze i czekali na dobry moment, zazwyczaj były to kontry i ostatni bang na baronie

Opublikowano

TSM zrobiło parę fajnych, widowiskowych akcji, ale nic im to nie dało, Amazing nawalał z Q jak brąz na Nordicu, powinien Prodiction zainstalować.

Opublikowano

TSM zrobiło parę fajnych, widowiskowych akcji, ale nic im to nie dało, Amazing nawalał z Q jak brąz na Nordicu, powinien Prodiction zainstalować.

Oglądam wszystkie mecze to widzę jak w gra. W większości grach przegrywa solo linie, przez co potrzebuje co chwile pomocy junglera.

Już od połowy sezonu 3 zaczął grać. Kiedyś grał znacznie lepiej.

O7Kc8dF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...