Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo - Chwilowy błąd czy całkowita dezintegracja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komuś też nie działa MK Jogo? Nie, żeby coś, ale tak pytam, bo chciałem załączyć sobie postacie na skórkach (tak, nie stać mnie, bieda w domu) a tu info, że błąd logowania systemu. Nie działa nawet strona. Wie ktoś coś o tym? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak wykryli MK Jogo i zaczną się masowe bany, to lepiej żeby się nie dorwali. 

ezgif-com-effects.gif

Odkrywca
Opublikowano

@Junioorski

Ku*wa mać ile można gadać. Cytat Pani z Supportu.

"Zdajemy sobie sprawę, że część naszych graczy lubi tworzyć wizualne modyfikacje takie jak skórki, grafiki, ekrany ładowania czy zmiany wyglądu HUDu w grze. Ponieważ modyfikacje te nie dają żadnej nieuczciwej przewagi to są one dozwolone. Tym niemniej jeżeli napotkasz jakiekolwiek problemy techniczne, najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie wszelkich zainstalowanych modyfikacji, ponieważ mogą one często być przyczyną tych problemów."

Zresztą co tu do wykrywania? 

Opublikowano

@Junioorski

Ku*wa mać ile można gadać. Cytat Pani z Supportu.

"Zdajemy sobie sprawę, że część naszych graczy lubi tworzyć wizualne modyfikacje takie jak skórki, grafiki, ekrany ładowania czy zmiany wyglądu HUDu w grze. Ponieważ modyfikacje te nie dają żadnej nieuczciwej przewagi to są one dozwolone. Tym niemniej jeżeli napotkasz jakiekolwiek problemy techniczne, najlepszym rozwiązaniem będzie usunięcie wszelkich zainstalowanych modyfikacji, ponieważ mogą one często być przyczyną tych problemów."

Zresztą co tu do wykrywania? 

Ja o tym doskonale wiem, ale chodzi mi o timery, za to jest ban, bo masz przewagę, dzięki temu programowi. Btw. wszystko już działa, zalogowało mnie z automatu. ;) 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...