Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyciągnąć IP kogoś z TSa

TubQa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc mam pytanie wiem, że jest możliwosć jaka wyciągania kogoś IP przez SKANER ? czy coś takiego... w tym temacie nie chodzi mi o wyciagnięcie kogoś IP poprzez tinyurl... zwykłą stronę internetową... czy coś w tym stylu.

Chodzi mi by wyciągnąć kogoś IP po ''cichu''

DAJE LIKE !

Opublikowano

W programie TS3, jeśli nie masz odpowiednich uprawnień na serwerze TS, to nie masz takiej możliwości.

Temat przenoszę do pogaduszek.

Opublikowano

Kolego Peter, jest możliwość bez ''Permissions'', wiem bo znam ludzi którzy wyciągają IP np moje ... BEZ wchodzenia na LINKI, i nie nie przez nazwe Skype

Opublikowano

Raczej nie .. chyba ze wyślesz osobie linka do strony na której pokazuje ci użytkowników którzy odwiedzili stronę i podane jest IP

bdqPw.gif

Opublikowano

Możesz założyć np jaką stronę na darmowym hostingu, napisać skrypt pod wyciąganie IP i zrobic przekierowanie na np inną stronę. ;)

Opublikowano

Sality... robisz tinyurl.com / przekierowywanie ze swojej strony i masz IP 

ALE MI CHODZI BY TO BYŁO BEZ WYSYLANIA NIKOMU... tak by było 0 podejrzeń

Opublikowano

Mozna dac link w opis kanalu [obrazek] i gdy ktos kliknie na kanal to w loggerach pokazuje sie ip "poszkodowanego" ;-)

Opublikowano

W programie TS3, jeśli nie masz odpowiednich uprawnień na serwerze TS, to nie masz takiej możliwości.

Temat przenoszę do pogaduszek.

Jest możliwość jak zawsze :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1223986-tutjak-wyciagnac-ip-uzytkownikaadmina-z-ts3/

Jeśli się przydało kliknij LubieTo !

Konfiguracja serwerów TeamSpeak 3.

Kontakt: PW, Skype: HeXoReK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...