Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga na temat użytkownika AmirsaccVIP

pODESt45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałbym tutaj napisać skargę na użytkownika AmirsaccVIP. Osoba ta napisała do nas po tym jak daliśmy ogłoszenie o tym że potrzebujemy budowlańca na serwer.Na początku wszystko fajnie osoba wyżej wspomniana weszła na serwer poprosiła nas abyśmy wgrali kilka pluginów, trochę pobudowała i wyszła z serwera nic nie mówiąc. Następnego dnia wróciła znów trochę zbudowała i wyszła.Po czym  uznaliśmy ze podziękujemy takiej osobie więc usuneliśmy jego jeden domek który zbudował, gdzie on gdy to zobaczył zaczął pisać obraźliwe teksty Cytat : Ten serwer to G**no, Napisze na forum że ten serwer to g**no i nikt nie wbije. Potem znowu wbił na serwer i powiedział że jeśli damy mu technika rozreklamuje serwer. Gdy powiedzieliśmy że nie potrzebujemy jego pomocy znów zaczął nas obrażać.

Tutaj trochę SS oraz rozmowa na skype

[15:37:52] √ Amirsacc Jק  •·˙ √ק: Fajnie
[15:37:58] √ Amirsacc Jק  •·˙ √ק: Bo nie chce zasranego technika
[15:38:06] √ Amirsacc Jק  •·˙ √ק: poprostu pisze że ten serw to gówno

Mam nadzieje że administracja zrobi coś w sprawie tej osoby ponieważ nie chcieliśmy by jako nowy serwer być bez powodu osądzani o coś czego nie zrobiliśmy. 

P.S. Przepraszam jeśli post umieściłem w zły miejscu ale szukałem i niestety nie znalazłem miejsca ze skargami na graczy.

post-1181231-0-92736500-1402149694_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...