Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup BMW e36. Na co zwracać uwage?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przebieg, stan, czy pierwszy właściciel, historia...

osobiście odradzam bmw, ten model szczególnie.

Opublikowano

BMW to wiejski samochód, nic dziwnego

Dokładnie obejrzyj każde miejsce i zapytaj się czy możecie pojechać do mechanika (takiego którego ty znasz, nie on) lub przyprowadź ze sobą mechanika.

Opublikowano

Kupiłem za 13tyś M3  3.0 silnik myślę że nie przepłaciłem

Osobiście miernikiem sprawdziłem lakier i wszędzie jest taki sam, więc auto nie było malowane.

Książke serwisowa prowadzona od początku.

A jeżeli chodzi o mechanika to pojechaliśmy na stacje kontrolną i wszystko wyszło okej.

Zobaczymy ile mi posłuży :)

Tutaj macie fotke :)

http://zapodaj.net/fe65eaa99de6d.jpg.html

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi co ich jara w takich starych gównach.. dla mnie te auto jest dla prawilnych mordek z kamienic..

Ja też tego nigdy nie zrozumiem. Za taką kwotę można kupić 225 konną TT.

Opublikowano

Dlatego nie bedziesz dziecko nigdy takiej posiadał. Kupic ,a utrzymac i zalaz to dwie inne kwestie.

Oba te samochody mają niemal identyczne spalanie. Więc kwota wydawana na ich utrzymanie jest mniej więcej taka sama. I nie życzę sobie żeby jakiś obcy człowiek nazywał mnie dzieckiem, ponieważ napisałem moją własną opinię. ;)

Opublikowano

Oba te samochody mają niemal identyczne spalanie. Więc kwota wydawana na ich utrzymanie jest mniej więcej taka sama. I nie życzę sobie żeby jakiś obcy człowiek nazywał mnie dzieckiem, ponieważ napisałem moją własną opinię. ;)

Co poradzisz ;p lans przed ziomeczkami prawilnymi yol tak , skin head forever pokroju flapa ;p

Opublikowano

Warto zwrócić uwage na kolor :)

Nie warto kupować czarnego bo świeci słońce, no chyba że chcesz mieć środek transportu + sauna w jednym :)

Polecam jasne kolory (żółty, pomarańczowy, zielonym)

Warto sprawdzić też czy w środku nie śmierdzi niemcami

bo jak jebie szwabem to nie warto kupować,

a to dlatego że niemcy na swoich pięknych i płaskich jak Maiey Cyrus drogach docierają takie BMKi

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Z tego co narazie udało mi się zaobserwować to na 100km bierze 8-8,5l benzyny 

Warto zwrócić uwage na kolor :)

Nie warto kupować czarnego bo świeci słońce, no chyba że chcesz mieć środek transportu + sauna w jednym :)

Polecam jasne kolory (żółty, pomarańczowy, zielonym)

Warto sprawdzić też czy w środku nie śmierdzi niemcami

bo jak jebie szwabem to nie warto kupować,

a to dlatego że niemcy na swoich pięknych i płaskich jak Maiey Cyrus drogach docierają takie BMKi

Nie jestem przekonany do kolorowych aut jak np Niebieski , po jakimś czasie lakier może zacząć tracić kolor lub połysk dlatego od początku stawiałem na czarny ,srebrny lub biały

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sory, że odkopuje ale śmiać i płakać mi się chce jak patrze na wasze posty :D

Jestem fanem marki BMW i wiem co nieco.

Po 1. Czemu miałbym się kierować kolorem auta i czemu myślisz, że czarny lakier będzie Cie ostro grzał ? Może słyszałeś o czymś takim jak klimatyzacja ?

2. Twoja "M-ka" pali tyle co 1.6 golf, bardzo ciekawe. Fajnie tak kłamać i przechwalać się niedokonanym zakupem? :) Za tyle możesz co najwyżej kupić 2.8 e36 w sedanie.

3. To auto źle dobrało właścicieli i dlatego drażni mnie ten stereotyp... ale jak można wybrać audi TT (gówno dla kobiet) zamiast bety? :O

Moje odpowiedzi kierowane były do paru osób, więc z braku chęci nie chciało mi się ich wyznaczać :).

Jeżeli naprawdę myślisz o zakupie auta to nie szukaj pomocy na takich forach jak ten, zgraja dzieciaków grających w NFSy Ci może tylko zaszkodzić.

Dlatego prosiłbym osoby o znających się na samochodach tylko z gier komputerowych o nie wypisywanie głupot na forach, dziękuje :)

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

jeśli masz 15 klocków to nie poświęcaj czasu na takiego zgrzyta, kup se audi a3, bestia.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Po 1. Czemu miałbym się kierować kolorem auta i czemu myślisz, że czarny lakier będzie Cie ostro grzał ? Może słyszałeś o czymś takim jak klimatyzacja ? 

Czarny lakier bardzo mocno grzeje i wiem to z własnego doświadczenia, gdyż latem prawie codziennie z rodzicami jeździmy takowym autem i zanim klimatyzacje zacznie porządnie działać można się ugotować. Nie wspominając już o ogromnej różnicy temperatur.

3. To auto źle dobrało właścicieli i dlatego drażni mnie ten stereotyp... ale jak można wybrać audi TT (gówno dla kobiet) zamiast bety? :O

Samochód jak samochód raczej nie istnieje podział na kobiecie i męskie chyba, że o czymś nie wiem. :D Możesz uważać, że beta jest lepsza, ale zachowaj dla siebie te żałosne docinki w nawiasie.  :mellow:

Opublikowano

Sory, że odkopuje ale śmiać i płakać mi się chce jak patrze na wasze posty :D

Jestem fanem marki BMW i wiem co nieco.

2. Twoja "M-ka" pali tyle co 1.6 golf, bardzo ciekawe. Fajnie tak kłamać i przechwalać się niedokonanym zakupem? :) Za tyle możesz co najwyżej kupić 2.8 e36 w sedanie.

Moje odpowiedzi kierowane były do paru osób, więc z braku chęci nie chciało mi się ich wyznaczać :).

Jeżeli naprawdę myślisz o zakupie auta to nie szukaj pomocy na takich forach jak ten, zgraja dzieciaków grających w NFSy Ci może tylko zaszkodzić.

Dlatego prosiłbym osoby o znających się na samochodach tylko z gier komputerowych o nie wypisywanie głupot na forach, dziękuje :)

Nazywanie samochodu bmw "betą".

Lepiej się już więcej nie wypowiadaj.

Admin Cienia
Opublikowano

86061141228208020947.png\

Jeśli mowa o spalaniu to kto pobije mojego 250konnego opla ze spalaniem 9,1l benzyny w cyklu miejskim.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A kto pobije 170 konna a4 z silnikiem 1.8t setowana na +250 która w spokojniej jeździe pali 8 litrów a przy katach +30 l? Haha

BMW samochód jak samochód Ale trafić na dobra e 36 to jak trafić 6 w lotka ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...