Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące gry i przedmiotów

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

orientuje się ktoś jak zrobić ułożyć drzewko do tego buildu (gość nie podał linku do drzewka)

mam jeszcze dwa pytania:

1. Czy jak chce przenieść przedmioty z jednego konta na drugie to moge dostać bana?

2, Czy jak coś jest "corrupted" to moge to cofnąć? albo dodać jakiś inny bonus corrupt?

Opublikowano

1. Nie

2. Cofnąć się nie da ale co do ulepszania nie próbowałem.

Co do tego buildu to raczej nie będzie trudny do zrobienia. Wystarczy wziąć zwykły build pod cyklon i przerobić tak aby było więcej cryta + jakiś elemental dmg.

@Edit ogólnie jak się przyjrzałem temu buildowi to szczerze mówiąc zwykłe buildy pod cyklon wydaja się być lepsze. Może i jest wizualnie efektowny ale jak się przyjrzeć na ilość hp świadczy to że albo jest chujowy albo typek nagrywając go ma niski lvl więc nie wiadomo jak się spisze w lategame.

Opublikowano

1. Nie

2. Cofnąć się nie da ale co do ulepszania nie próbowałem.

Co do tego buildu to raczej nie będzie trudny do zrobienia. Wystarczy wziąć zwykły build pod cyklon i przerobić tak aby było więcej cryta + jakiś elemental dmg.

@Edit ogólnie jak się przyjrzałem temu buildowi to szczerze mówiąc zwykłe buildy pod cyklon wydaja się być lepsze. Może i jest wizualnie efektowny ale jak się przyjrzeć na ilość hp świadczy to że albo jest chujowy albo typek nagrywając go ma niski lvl więc nie wiadomo jak się spisze w lategame.

ale jakby użyć tabula rasa powsadzać te gemy które podał i używać go po to by wyexpić postać do 70lvla to by wystarczyło?

no właśnie z hp u tego gościa jest cienko być może to wina jego gearu lub też drzewka ale ogólnie to fajnie wygląda

Opublikowano

Raczej tak. Chociaż ja na twoim miejscu wolał bym inny build pod CoC. Są o wiele lepsze a ten potęgom nie grzeszy.

Opublikowano

Raczej tak. Chociaż ja na twoim miejscu wolał bym inny build pod CoC. Są o wiele lepsze a ten potęgom nie grzeszy.

polecisz jakiś? chodzi mi o jakiś tani ale dobry

Opublikowano

1. Nie , w tej grze można mieć wiele konto i otwartych na raz nawet 100kont. problem pojawia się jak jednym z kont bocisz i przekładasz itemki bo wtedy ban na wszystkie...

2. Nie polecam używać vaal orbów na lepszych itemach zepsuło mi to 90% przedmiotów np. z 6l uniq to 1s rare... raz na 100 trafia się jakieś ulepszenie :(

build może i fajny ale nie da się nim grać jak nie masz neta lepszego niż 20mb/s ciągle będziesz miał cofki "http://pathofexile.gamepedia.com/Desync" ogólnie nie polecam buildów pod flicker strike / cyclone nie da się tym grać bez dobrego neta lub spamowania /oos

co do buildów na start to polecam arc weźniesz sobie kilka pasywek pod szok (20%) i super się kosi nawet z low dps:) na forum na samym dole są klasy postaci i na początku jest spis wszystkich buildów pod daną klase rozpisane dokładnie polecam sprawdzić może coś ci się spodoba 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...