Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry polecacie pod zarobek?

VenezVVV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie gry polecacie , w których można zarobić realne pieniądze (legalnie) , oraz nie trzeba sie namęczyć?

Myślałem na Metin2 TBD , ale jak wchodz i widze 123125123 botów , to dziękuję...

Pozdrawiam , z góry dziękuje!

Opublikowano

Jak zarobić na CS: GO realne pieniądze?

Tak samo jak na Docie 2?

Hmm , mi bardziej chodzi o takie gry podobne do metina2 , bo w lolu to można bostować , ale ja nie gram zbyt dobrze

A na Diablo 3 jak można zarobić?

Opublikowano

Jak zarobić na CS: GO realne pieniądze?

Tak samo jak na Docie 2?

Hmm , mi bardziej chodzi o takie gry podobne do metina2 , bo w lolu to można bostować , ale ja nie gram zbyt dobrze

A na Diablo 3 jak można zarobić?

W CS:GO dropią na koniec rundy różne rzeczy i można je sprzedawać lub obstawiać.

W TF2 również dropią różne rzeczy, jak dużo ich nazbierasz to przerabiasz na ref, za które dostaniesz kluczyki i możesz je sprzedać.

Opublikowano

Hmmm...no nic , korci mnie nad kupieniem abonamentu do WoW'a , ale to chyba nie dla mnie ;/

Jeżeli nie pracujesz, a rodzice nie dają Ci dużo kasy to lepiej zagraj sobie na jakimś privie wow-a, bo jak jednorazowo uzbierasz to wciągniesz się tylko w grę, a nie będziesz miał kasy na abonament, jeżeli chcesz masz trial na oficjalnej stronei wowa..

Opublikowano

SFGame (bot z kilkoma kontami)

Dark Orbit

Metin2 (Sprzedaż itemów, konta, yangów)

League of Legends (Reflinki, sprzedaż konta, elo boosting, tworzenie opłacalnych skryptów do bot of legends za małą sumkę)

Team Fortress 2 (Sprzedawanie czapek itd)

CS: GO (Sprzedawanie skinów, skrzynek, division boosting)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...