Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy przelicznik lounge

Lenartowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakiś czas temu d2lounge miało przelicznik "itemowy" 
Stawiasz Common'a, dostajesz commona. 
Stawiasz Rare'a, dostajesz Rare'a

Jak jest teraz? 

stawiam item warty np. 0.30, mogę dostać itemy o wartości 0.20, obojętnie jakiej jakości? 
czy dalej jest tak, że jak stawiam rare, to dostaje rare, o wartości 0.20?
czy po prostu mogę dostać 4 commony za 1 rare, ale cena będzie równa 0.20?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli kurs masz 0.5 for 1 to dostaniesz .5$ dolara za wartość twoich itemów. Czyli np. jeśli postawisz itemy wartę 60$ i wygrasz z tym kursem to dostaniesz 30$ i 60$ swoje z powrotem. 

Tak działało na CSLounge i teraz na Dote to przenieśli. Tutaj masz mój win: Stawiałem 20$ na team który miał chyba 48% i wygrałem 25$

he?

Opublikowano

Czyli jakość itemu niema znaczenia, liczy się cena, a to czy dostanę Rare, czy commona, to już tylko szczęście. 

To że taki system był na CSgolounge, to wiem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ta, nie ma znaczenia, lounge losowo rozda, żeby value się zgadzało. Ale najprawdopodbniej commonami będą tylko item, kiedy brakuje np. 0.05 do pełnej wartości beta. Chaotycznie napisane ale zrozumiesz. 

he?

Opublikowano

K.
T.Hanks. 
EOT

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...