Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ - temat zbiorczy

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie piszemy o DayZ. Tylko tyle. Nieważne co piszemy ma być to związane z DayZ. Mam nadzieję, że wywiąże się jakaś ciekawa dyskusja o rozwoju gry, taktykach na grę, różnych ciekawostkach, różnych trikach typu bugowanie jedzenia czy budynków. Zapraszam również do zadawania pytań dotyczących gry.

To ja zacznę tym filmem:

Nareszcie Crash Site!!!

Ogólnie uważam, że gra rozwija się cholernie szybko.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie sądzicie że Bohemia powinna kasować serwery klanowe? Co to ma być za wariactwo? Klany posiadają własne serwery by zbierać na nim cenne rzeczy, a później mordować bambi! ;_;

Opublikowano

Nie sądzicie że Bohemia powinna kasować serwery klanowe? Co to ma być za wariactwo? Klany posiadają własne serwery by zbierać na nim cenne rzeczy, a później mordować bambi! ;_;

Chodzi Ci o serwery, które nie są dostępne dla wszystkich tylko z hasłem?

Ta, głupota. Chociaż w sumie możesz wejść na każdy pusty serwer i będziesz miał to samo. Zero graczy, dużo lootu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Chodzi Ci o serwery, które nie są dostępne dla wszystkich tylko z hasłem?

Ta, głupota. Chociaż w sumie możesz wejść na każdy pusty serwer i będziesz miał to samo. Zero graczy, dużo lootu.

Tylko że pustych serwerów nie ma. :P

Opublikowano

Tylko że pustych serwerów nie ma. :P

Są niektóre. Zresztą wystarczy się wbić po restarcie na serwer 10 graczy i coś zawsze jest.

Ciężko jest wtedy spotkać gracza chociaż widziałem u jakiegoś youtubera, że wbił na serwer dwóch graczy i akurat ten jeden gracz go zabił xD .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wiadomo moze kiedy bohemia wypusci nowa wersje na serwery oficjalne?

Przepraszam za brak polskich znakow,ale pisze z tabletu. :P

Opublikowano

Wiadomo moze kiedy bohemia wypusci nowa wersje na serwery oficjalne?

Przepraszam za brak polskich znakow,ale pisze z tabletu. :P

Na razie pracują nad lagami.

Dlatego opóźnili trochę aktualizację.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

"Problem z rubber banding został naprawiony i przetestowany wewnętrznie. Wkrótce łatka zostanie wprowadzona na serwery eksperymentalne! Po testach możemy spodziewać się, że wersja 0.45 zostanie wydana na serwery stabilne." ~  

www.dayz.pl

Wojownik Mental 48 ON/OFF

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

"Problem z rubber banding został naprawiony i przetestowany wewnętrznie. Wkrótce łatka zostanie wprowadzona na serwery eksperymentalne! Po testach możemy spodziewać się, że wersja 0.45 zostanie wydana na serwery stabilne." ~  

www.dayz.pl

Mam nadzieję, że to naprawią, bo czasem utrudnia grę.

btw. Wie ktoś jak zbugować ammo do nieskończonej ilości?

Nie lubię korzystania z bugów, ale z czystej ciekawości pytam, bo znaleźliśmy już raz unlimited ammo do Mosina i dwa razy do M4.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

do broni nie ale wiem jak bugować jedzenie, Po prostu kładziesz coś na ziemie i w trakcie jedzenia zamieniasz tą puszkę z jedzeniem na tą rzecz na ziemi i tak w kółko aż do energy :)

Wojownik Mental 48 ON/OFF

Ninja Archer 59 ON/OFF

9192.png

Opublikowano

do broni nie ale wiem jak bugować jedzenie, Po prostu kładziesz coś na ziemie i w trakcie jedzenia zamieniasz tą puszkę z jedzeniem na tą rzecz na ziemi i tak w kółko aż do energy :)

To akurat każdy wie. Podobnie jak bugowanie ścian i wchodzenie w tekstury. Większość graczy to robi niestety.

graphic.pnggraphic.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ref Wie ktoś jakie magazynki do MP5-K?

Z tego co wiem są magazynki na 15 i 30 pocisków 9mm. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...