Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem vipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

packages-0530850001392145672.jpg

BoL VIP
Zakupiony: Dzisiaj, 11:36 
Wygasa: 07 lipiec 2014 - 11:36 
odnawiania koszt: 10,00 Miesięczny

Vipa dostałem ale mi nei działa :( zaraz unistala boal zrobie

Jak chce zainstalwoac Bola to mam napisane failed to download help me

Opublikowano

Instalujesz czystego BoL'a.
Rozpakowujesz sobie go w folder, odpalsz plik exe., wyskakuje ci Failed to Download.
Usuwasz folder BoL z foldero .Roamind (by w niego wejść odpalasz klawisz Windows + R , windows to ten guzik z logiem windowsa pomiędzy CTRL'em a Altem).
Jeżeli nadal jest ten błąd, to pobierasz te dwa pliki:

http://www.mediafire.com/download/bfuf6148f8dpjux/BoL+Studio.exe
https://www.dropbox.com/s/btht53ownse5z5n/BoL.dll
Wrzucach je do folderu, w którym masz BoL'a, odpalasz plik exe., i powinno działać A jak nie działa to nie wiem, mi to pomogło, zresztą tak pisze na stronie bola...
Opublikowano

wyłącz bola zmien haslo nastepnie klikasz klawisz windows + R wpisujsez %appdata% i wchodzisz w folder roaming(czy jakos tak) i folder BoL kasujesz, po odpaleniu bola powinno wyskoczyć okno logowania.

Opublikowano

niestety nei działa.Ma ktos jeszcze jakis pomysł?

dobra jebac to wylogowanie . Teraz tak otóż kupiłem tego vipa na oficjalnej stronie bola za paysafecarda odpalam bola potem lola i nie działaja mi skrypty czemu?

Opublikowano

spróbuj usunąć z rejestru BoLa.  Kolejno uruchom --> regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE --> Wow6432Node --> Prawym na BoL --> usuń

10402881_455389741230463_242094892284594

Opublikowano

21nm6fs.jpg

w %appdata% usuń folder BoL i zainstaluj

To już nie działa. Tego co podesłałem użyłeś z wyłączonym BoL'em? Bo jeśli nie to wyłącz BoL'a > odpal "Relogv3" > wpisz Tak > wejdź w %appdata% > usuń folder BoL > odpal BoL'a -  jeśli to wszytko zrobisz musi cie wylogować.

Opublikowano

A wiec kupiłem sobie dziś vipa (2014 .06.07) za paysafecrada  i gdy właczam lola (mam napisane  bol injected sucefuly ) skrypty mi nie działaja 

Widocznie nie zaśługujesz na BoLa i zostaniesz w brązie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...