Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restrykcja DuoQ na rankedach!

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj Socrates opublikował na PBE ciekawe ogłoszenie (spoiler poniżej)

986b1c0ab4.png

Dzięki temu będziemy mogli zapraszać do duo tylko znajomych o jedną ligę wyżej lub niżej. Co za tym idzie, skończą się premade diamond/platyna/gold+brąz i inne mieszanki gówien połączonych z high elo :) Co tym sądzicie? Mi pomysł bardzo się podoba, koniec dostawania raków z brązu będąc w goldzie w premade z jakimś kolesiem z diamentu/wyższej platyny ^^

Opublikowano

W końcu już nie będzie wyboostowanych platyn przez diamondy ;_;

Opublikowano

Wreszcie nie będzie premade z brązami w platynach/goldach <3

U mnie było to częste zjawisko, gdzie ktoś z np. platynką1 gra z brązem3/4 i ten ktoś niszczy nam całą grę, oczywiście o prosie z platyny nie wspomnę.. :D

Opublikowano

Wreszcie nie będzie premade z brązami w platynach/goldach <3

U mnie było to częste zjawisko, gdzie ktoś z np. platynką1 gra z brązem3/4 i ten ktoś niszczy nam całą grę, oczywiście o prosie z platyny nie wspomnę.. :D

True as fuck mam to samo w goldzie :) Ostatnio przez taki premade spadłem z g2 do g3 <33 w końcu rito zrobi coś mądrego

Opublikowano

A co to zmieni? Wtedy platyna/diament bierze 2 konto gdzie jest w zasięgu i boostuje z 2 diamentem/platyna na duo 2 konta na raz z brązu czy tam srebra.

Opublikowano

Nareszcie nie dostanę na ryj w moim B1 Goldów. <3 W końcu jakiś porządny krok, co patch to mega postęp!

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To pierwszy życzliwy zgłosi boostowanego kolegę i zostanie wykluczony z nagród posezonowych lub zbanują mu konto :]

Nikt o tym nie wie oprocz mnie wiec nikt sie taki nie zjadzie ;]]]

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

No kurwa.  Miałem nadzieję, że skasują w ogóle te duoQ. Mam już dość tych unskilled duo botów i powinno od zawsze być only Solo lub teamówki bo to bez sensu jak wygrana w wielu przypadkach zależy od bota, który w 90% przypadkach jest duo.

Opublikowano

I BARDZO KURWA DOBRZE! Wielki szacun dla Riotu, to jedna z ich najlepszych decyzji ever. Skończy się boostowanie gówien i zjebany matchmaking. Kappa.

Opublikowano

Co do tematu, to diament z platyną wciąż będzie mógł grac. Jak powiedziałeś, będzie mozna grac duo z kolegą LIGĘ niżej. Taki układ mi się podoba, jak również i ma swe negatywne strony, ponieważ gra sluży temu, aby móc z niej czerpać radość, a nie na siłę wbijać dywizję i range, im szybciej to zrozumiecie, tym lepiej dla was. Czasami lubię sobie zagrać z kolegą który siedzi w brązie, bądz kolegą z diamentu - nie po to, że są dobrzy, lecz po to, że z nimi sie naprawdę fajnie gra i teraz taka opcja została zniesiona, bo bezmózgie spinatorzy którzy siedzą przed kompem 24/7 i uważają LoLa za esencję życia nękali riot aby coś z tym zrobić. Rozumiem was, że czasami premade bot feeduje, ale tak samo może sie stać z graczami solo, więc prosze nie pierdolcie mi tu że teraz będzie lepiej.

@Co do pana up, to polecam coś osiągnac, ale na pewno nie w grze :) Jak powiedzialem, nie gra sie na siłe, lecz dla funu.

Opublikowano

Tybek ma golda a Leo Diamonda i co zrobisz nic nie zrobisz, w sumie dobry pomysł :) tylko żeby na customach czegoś takiego nie wprowadzili xD Premade jak najbardziej.

NE8h1XT.png

Opublikowano

Cieszę się, że Riot wreszcie się za to wziął. Irytowały mnie boosty w goldzie z diamentu. Fakt, faktem dalej nie rozwiąże problemu boostingu, ale na pewno ta zmiana wyjdzie na dobre lidze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...