Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerfy dla lulu

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są przewidziane jakieś nerfy na ap lulu?

I drugie pytanko: Kogo najlepiej mainować żeby wyjść z Silvera, chciałbym też żeby postać miała jakąś fajną skórkę za 975.

Opublikowano

nie ma czegos takiego jak najlepsza postać, żeby wyjść z silvera... graj postaciami które są obecnie w mecie i tyle:

top - jax/rene/shyv

jungle - eve, kha, lee, elise

mid - nida, zed, leblanc

ad carry - lucian, caitlyn, vayne, twitch

support - morgana, thresh, leona, braum ;

tyle w temacie

Opublikowano

@2up Eve/Lee i Kha po nerfie to shity. Do Silvera polecam Mumu czy nawet Heca/J4.

Na Mida zdecydowanie Katarine, Lb, ale nie Nidalee i Zed, no chyba, ze wbijesz Diamond, bo w nizszych dywizjach kazdy tymi postaciami Ssie.

Ad Carry lepiej nie graj, zwlaszcza gdy grasz sam. Na supporcie Leona, morgana, proste a silne.

Nerfow nie bedzie, postac dostala duzego Nerfa i jej Win ratio spadlo.

Polecam ci sie zabrac za Mida Katarina, by szybko wyjsc z " silvera " Oczywiscie potrzeba brain.lua.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A lulu teraz opłaca się grać?

nie ma czegos takiego jak najlepsza postać, żeby wyjść z silvera... graj postaciami które są obecnie w mecie i tyle:

top - jax/rene/shyv

jungle - eve, kha, lee, elise

mid - nida, zed, leblanc

ad carry - lucian, caitlyn, vayne, twitch

support - morgana, thresh, leona, braum ;

tyle w temacie

Nie szukam NAJLEPSZEJ postaci głuchy mózgu tylko postaci do wymasterowania w miarę opłacalnej.

Opublikowano

Graj na midzie/jungli i polecam ci lee dobra jungla i zajebiste ganki nigdy nie zabieraj killi albo katarina na midzie w silver latwo wycarrujesz

Opublikowano

Płaczesz o nerfy dla lulu i się zastanawiamsz czy warto nią grać... Warto nie wiem czy zrozumiesz do czego ta postać służy ale ogólnie jest straszna mój ulubiony pick teraz.

Opublikowano

Płaczesz o nerfy dla lulu i się zastanawiamsz czy warto nią grać... Warto nie wiem czy zrozumiesz do czego ta postać służy ale ogólnie jest straszna mój ulubiony pick teraz.

Ziomuś, polecam udać się do okulisty. Pytam się czy będą ją nerfić bo miałem zamiar ją kupić geniuszu.

Także pozdrawiam @lunatyx

Opublikowano

Bo pytasz się o nerfy dla niej czyli uważasz ją automatycznie za mocną (bo jeśli by była słaba to po co wogóle pytać o nerfy) a skoro dowiedziałeś się że nie dostanie to chyba warto nią grać tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...