Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZombie nie działa

bart786

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka założyłem sobie wczoraj konto na WarZombie pobrałem czekałem na link aktywacyjny i nic :( Launcher sie odpala ale jak wchodze pisze mi " CONTA CONGELADA " czyli " Konto zamrożone ". Wysyłałem kilka razy email z kodem aktywacyjnym ale nic nie przychodzi :( Pomoże ktoś, może coś źle zrobiłem?

Opublikowano

Hejka założyłem sobie wczoraj konto na WarZombie pobrałem czekałem na link aktywacyjny i nic :( Launcher sie odpala ale jak wchodze pisze mi " CONTA CONGELADA " czyli " Konto zamrożone ". Wysyłałem kilka razy email z kodem aktywacyjnym ale nic nie przychodzi :( Pomoże ktoś, może coś źle zrobiłem?

Możliwie ze wiadomość jest w spamie zobacz

­

Opublikowano

Przyszła tylko zmiana hasła (w spamie). A jak wysłać potwierdzenie bo w launcherze ciągle pisze mi Konto Zamrożone. Na stronie mogę się zalogować. A jeszcze jedno odpalam z Jogar WarZombie ?

Opublikowano

Przyszła tylko zmiana hasła (w spamie). A jak wysłać potwierdzenie bo w launcherze ciągle pisze mi Konto Zamrożone. Na stronie mogę się zalogować. A jeszcze jedno odpalam z Jogar WarZombie ?

A możesz zrobić 2 konto testowe ?

­

Opublikowano

Założyłem i to samo nic nie przychodzi. A nie da sie jakoś 2 raz potwierdzenia wysłać?

@Edit

O jest na tym 2 przyszło a na pierwszym dalej nic ;p

Opublikowano

Założyłem i to samo nic nie przychodzi. A nie da sie jakoś 2 raz potwierdzenia wysłać?

@Edit

O jest na tym 2 przyszło a na pierwszym dalej nic ;p

To nie możesz grać na tym 2 ? Przecież zrobiłeś nowe konto ?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...