Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Swain - Farmienie

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czy wy tez macie problem z farmieniem swainem? Zazwyczaj innymi champami normalnie farmie, a swainem 10 minuta 50 farmy, 20 minuta 100-120. Dobrze mi nim idzie, prawie zawsze wygrywam mida ale przegrywam gry przez tą farme... 

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

ja też miałem z tym problem, nie dawaj się pushować swain ma doty więc dobijanie pod wieżą jest strasznie ciężkie

<>

Opublikowano

Każdym championem oprócz podstawowego aa inaczej się farmi. Musisz się nauczyć używać skilli, aby farmić. Ja zazwyczaj obijam wszystkie minionki i dobijam je z W(o ile się nie myle W to ten krąg). Następnie po spushowaniu linii idę na wilki/duchy.

Opublikowano

powinieneś grać agresywnie ale pamiętaj o wardach aby było to "bezpieczne"

na 6lev to lajt

tak jak wyżej napisał, grupkę łatwo dobić z W (ale maxowanie go nie jest opłacalne na początku), duże możesz dobijać z E

Hejo

Opublikowano

Na linii farmisz normalnie jak kazdym champem, jesli przeciwnik cie pushnie to melee pada od 2x turret + aa, a range 1x turret + 2aa dlatego na nie uzywam skilla jakiegos zazwyczaj jesli trzeba lub po 6 gdy zostaja same range uzywasz ulta na 1 hit. Nie musisz sie tak bardzo martwic o uzycie skilla na last hit miniona bo swain szybko regeneruje mane jesli dobrze farmisz :]

Mowisz ze przegrywasz gry przez farme, moze nie koniecznie, Swain potrafi byc mocny na linii jesli dobrze ogarniasz orbwalk, pamietaj ze E daje ci boost do skilli i aa, wiec po uzyciu wazne jest by zadac choc ten 1 aa.

Swain najlepszy jest w mid game, jak masz roa i zhonayke to w 20-30 min spokojnie team fighty sa twoje. Potem bedzie troszke slabiej (troszke slabiej nie oznacza slabo) ale napewno nie bedziesz useless.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...