Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomieszane sterowanie fifa world

kriszv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż pad działał mi dobrze, aż nie postanowiłem wrzucić innego sterowania, które rzekomo miało mi umożliwić robienie trików. Teraz nawet reinstall nie pomógł dalej jak klikam x to mi się zmienia taktyka, próbowałem już naprawiać przez origin też nic nie dało. ;(

Opublikowano

Ściągnij jakieś sterowanie z neta i wklej je do moich fifa world w moje dokumenty tylko zmień w właściwościach pliku aby był tylko do odczytu

dJ.jpg

Opublikowano

Zrobiłem tak jak kazałeś, ale teraz pojawił się nowy problem jak jestem w opcjach i klikam dalej tylko słysze dźwiek i nic się nie dzieje ;/ Nie moge z opcji wyjść tylko
alt+f4
@Edit
Ściągnałem PES 14 i jest to samo ><

Opublikowano

Zrobiłem tak jak kazałeś, ale teraz pojawił się nowy problem jak jestem w opcjach i klikam dalej tylko słysze dźwiek i nic się nie dzieje ;/ Nie moge z opcji wyjść tylko

alt+f4

@Edit

Ściągnałem PES 14 i jest to samo ><

https://www.youtube.com/watch?v=umw4xrk3aZw ten programik działa ale bd musiał ustawić odpowiednio i przekopiować do każdej fify/pes

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...