Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wybrać Fiberhost.pl / lvlup.pro / czy coś innego ?

Chodzi mi tu o ram bardzo mi się podoba fiberhost.pl i oferta bez limitu ale może ktoś poda lepsze

PS:Nie podawać pixelteam i pukawka bo na to nawet nie patrze

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Polecam baaardzo: 

Pukawka.pl

Pomoc w 1/2 godzin. Oferta RAM (dobierasz sobie sloty ile chcesz).

Polecam

@1361622928-U485574.pngDtNPlayer nie dawaj mi pukawki nie mam zaufania do tego przez to że gdy włączam serwer zużycie procesora 223% a nie ma modów pluginów -_-

pixelteam też nie mam zaufania

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Według mnie fiberhost teraz jest promocja możesz sobie kupić serwer za pół darmo sam mam na fiberhost i jest dobrze.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDtNPlayer nie dawaj mi pukawki nie mam zaufania do tego przez to że gdy włączam serwer zużycie procesora 223% a nie ma modów pluginów -_-

pixelteam też nie mam zaufania

To jest możliwe tylko wtedy kiedy miałbyś problem z mapą, ale to się rzadko zdarza.

Napisz na [email protected] to dostaniesz serwer na testy na 14 dni. Nawet 50 slotów.

Zapakujesz go modami i będziesz wiedział jak Ci to działa.

Jeżeli tyle osób nie związanych z Pukawka.pl poleca Ci to jako mega wydajne serwery z najniższym pingiem i najlepszą pomocą tech. (lepszą niż w Fiberhost), to coś w tym jest.

Napisz co Ci szkodzi? Nic nie tracisz.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

To jest możliwe tylko wtedy kiedy miałbyś problem z mapą, ale to się rzadko zdarza.

Napisz na [email protected] to dostaniesz serwer na testy na 14 dni. Nawet 50 slotów.

Zapakujesz go modami i będziesz wiedział jak Ci to działa.

Jeżeli tyle osób nie związanych z Pukawka.pl poleca Ci to jako mega wydajne serwery z najniższym pingiem i najlepszą pomocą tech. (lepszą niż w Fiberhost), to coś w tym jest.

Napisz co Ci szkodzi? Nic nie tracisz.

@mine_master sloty mnie jakoś nie interesują pluginy są itp. ;) mi chodzi o ram a że fiberhost ma nieograniczony to mi to pasi ale chcę jeszcze zobaczyć czy gdzieś jest takie coś

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

wybierz enderchest.pl! Możesz sam ustawić sobie ilość slotów, odpisują w max 3 min. ( odpisali mi po 30 sekundach ). Polecam!

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

wybierz enderchest.pl! Możesz sam ustawić sobie ilość slotów, odpisują w max 3 min. ( odpisali mi po 30 sekundach ). Polecam!

@XtheXziomekX mi chodzi o ram i żeby nie było lagów a nie o sloty

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

Ja polecam lvlup.pro, sam na początku myślałem że to gó*no ale jest nawet spoko.

@szymo02 mi lvlup teraz troszkę się zepsuł za mało ramu

Nie ma sygnaturki

Opublikowano

@mine_master sloty mnie jakoś nie interesują pluginy są itp. ;) mi chodzi o ram a że fiberhost ma nieograniczony to mi to pasi ale chcę jeszcze zobaczyć czy gdzieś jest takie coś

UIUIN_ Przecież to Maxcraft/Pukawka wprowadził nielimitowany RAM: http://maxcraft.pl/games/17minecraftmax.html już wiele miesięcy temu. Fiberhost to zgapił.

Różnica jest taka, że w Maxcraft masz serwery w Warszawie w ATM z najniższym pingiem i czterech ludzi na supporcie do których możesz zadzwonić. Na Fiberhost nie ma podanego telefonu, bo nie mają ludzi do supportu.

Acha i teraz masz promocję. Kupując jeden serwer, dostajesz drugi taki sam.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

UIUIN_ Przecież to Maxcraft/Pukawka wprowadził nielimitowany RAM: http://maxcraft.pl/games/17minecraftmax.html już wiele miesięcy temu. Fiberhost to zgapił.

Różnica jest taka, że w Maxcraft masz serwery w Warszawie w ATM z najniższym pingiem i czterech ludzi na supporcie do których możesz zadzwonić. Na Fiberhost nie ma podanego telefonu, bo nie mają ludzi do supportu.

@mine_master dziękuje jakaś uzasadniona odpowiedź o pukawce :) większość tylko pisze cenna cenna itp.

Nie ma sygnaturki

Nowicjusz
Opublikowano

Co wybrać Fiberhost.pl / lvlup.pro / czy coś innego ?

Chodzi mi tu o ram bardzo mi się podoba fiberhost.pl i oferta bez limitu ale może ktoś poda lepsze

PS:Nie podawać pixelteam i pukawka bo na to nawet nie patrze

Po co dalej szukać? napisz na [email protected] a dostaniesz za darmo serwer na miesiąc. Pamiętaj, że w FIBERHOST masz najwięcej opcji i możliwości.

- Możliwości wypłat z portfela

- FIBERHOST miało pierwsze w Polsce płatności PSC

- promocja -50% http://fiberhost.pl/urodziny/

Firma działa dopiero 2 lata, a już wyprzedziła firmy mające po kilka lat. Nie ma co się zastanawiać dlaczego. Po prostu są lepsi od innych.

Opublikowano

Do zamknięcia wybrałem fiberhost.pl LAVA 2.0 (nielimitowany ram a jak nawet masz mało slotów to plugin wgrasz i masz więcej ^_^ )

@F-H

Po co dalej szukać? napisz na [email protected] a dostaniesz za darmo serwer na miesiąc. Pamiętaj, że w FIBERHOST masz najwięcej opcji i możliwości.

- Możliwości wypłat z portfela

- FIBERHOST miało pierwsze w Polsce płatności PSC

- promocja -50% http://fiberhost.pl/urodziny/

Firma działa dopiero 2 lata, a już wyprzedziła firmy mające po kilka lat. Nie ma co się zastanawiać dlaczego. Po prostu są lepsi od innych.

Poszło do BOK :)

Nie ma sygnaturki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...