Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do nostale?

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio rozmyślałem nad powrotem do nostale, powiedzcie mi czy opłaca mi się grać dalej tą postacią, jeżeli tak to co robić dalej, a jeżeli nie to także proszę o podpowiedź co dalej :P

Posiadam dużą wr mroku (Turik 41%),wr wody 46%, ognia 43% oraz światła 42%(nie wiem po chuj :D). SP1 nie ma ostatniego spella bo z tego co pamiętam spaliłem kartę na +9 i musiałem od nowa robić :P
Mam też maga na 26 i bardzo dobrze się nim gra, aczkolwiek na łuka nie narzekam.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Lepiej zagrać taką niż od nowa, chyba że chcesz zmienić zawód ( mag, woj). 26lv to w 1 dzień można wbić, więc nic nie tracisz.

giphy.gif

Opublikowano

Ja też nie dawno powróciłem do nostale jakiś tydzień temu i strasznie mi się przyjemnie gra. Miałem maga 48 lvl ale postanowiłem zacząć od nowa i nie żałowałem, strasznie przyjemnie mi się gra. Chociaż widzę że łucznik dobry więc możesz śmiało do niego wracać ;)

Opublikowano

A czy ktoś mógłby mi podbić poziom profki w LoD? :P

76561198014515809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...