Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pay day 2

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gabe cię okradł

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Matik, taki wyjadacz, a nie pamięta się, że oferta w weekend ma na celu zachęcić cię do gry?

Opublikowano

Ja nie byłem na steam od x czasu, więc nie wiem xD

To jak wtedy to polega, czy trzeba bylo zagrac w weekend, żeby mieć na stałe, czy to była taka oferta na zachecenie do gry przez weekend?

Opublikowano

No właśnie nic nie pisało, pisało tylko "Pay Day 2", co jeszcze dziwniejsze jest to, że pod tym przyciskiem "zakup" mam ten standardowy komunikat "Aby uruchomić PAYDAY 2, naciśnij przycisk Graj znajdujący się powyżej."

A powyżej mam "zakup" a nie "graj" o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...