Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana ?

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grasz w brązie to ja ci mogę nią pente zrobić.

Są po prostu lepsze ,mobilniejsze postacie ,które więcej zrobią.

Po S3 + nic nią nie ugrasz jako mid AP burster

47990292595971448862.png

Opublikowano

Ponieważ została mocno osłabiona i przez to dużo osób przestało nią grać, według mnie jest to głupota. Diana nawet teraz jest bardzo OP.

Opublikowano

Fajna zabawka ale znalazłem lepsza :) Syndra <3xD

Diana zagralem xxx meczy fajnie się grało teraz mało kiedy gram nią chyba 5 main moj :)

Opublikowano

Ponieważ znacząco odstaje od dzisiejszych topowych midderów takich jak Lulu czy Kassadin. Otrzymała spore nerfy, bo była strasznie nie zbalansowana, niestety teraz przez to głównie, że atakuje z bliska, nie nadaje się na dzisiejszą metę. Z jej umiejętnościami mogłaby być spokojnie topperem, ale przez to, że jej papierem to nie ma szans na takiego Renektona. 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ponieważ została mocno osłabiona i przez to dużo osób przestało nią grać, według mnie jest to głupota. Diana nawet teraz jest bardzo OP.

bo co? ona nie jest op pod zadnym wzgledem, zbyt latwo wykaitowac, papier, sa postacie z lepszym burstem i mobilniejsze lub twardsze

nie wiem na kogo mogla by wygrac laning phase na midzie, nie wspominajac o topie

jest slaba, niezle znerfiona

Opublikowano

Diana slaba hehehe siedzie sb dalej w swym silverze ;3.Ja tam lubie diana grac.Po 6 lv praktycznie przed nia nie uciekniesz + latwe fragi idobry fockus w tfach.To chyba na tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...