Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Trundle , KogMaw , Twitch

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, którą z tych postaci polecacie ? ( głównie chodzi mi o solo q )

Dodam od siebie że średnio ogarniam ADC ale najbardziej kusi mnie Twitch ze względu na swoje q i ulti.

shieeet zapmniałem dodać przedrostka [champion]

Feel the beat!

Opublikowano

Polecam Twitcha ze względu na niewidzialność. Adc mają tylko 1 problem, na początku tfów wszyscy skupiają się na focusowaniu ich. Wystarczy odczekać chwilę i zaatakować, a teamfight z pewnością będzie wygrany. Jak nie ogarniasz to pograj trochę, kiedyś się nauczysz. :)

Opublikowano

Na soloq to tylko twitch albo ewentualnie trundle jeżeli lubisz grać na topie. Zalety Twitcha to głównie jego niewidzialność oraz ultimate którym sieje spustoszenie w TF. Co do Trundla to na topie wypiera go Shyvana, a także Renekton, ale nadal nadaje się jako anti-tank dzięki swojemu q i ultowi. Do tego dochodzi boost do as i slow. 

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Na soloq to tylko twitch albo ewentualnie trundle jeżeli lubisz grać na topie. Zalety Twitcha to głównie jego niewidzialność oraz ultimate którym sieje spustoszenie w TF. Co do Trundla to na topie wypiera go Shyvana, a także Renekton, ale nadal nadaje się jako anti-tank dzięki swojemu q i ultowi. Do tego dochodzi boost do as i slow. 

Myślisz że Trundla ciśnie shyvana i renekton ? Mylisz się ^^ Dobrze zagrany  Trundle pociśnie Renektona i shyvane. Gram nim coraz częściej i jeszcze na renektona nie przegrałem ...

@Topic 

Polecam Trundla

-sustain z pasywki

-boost do as i ms 

-zablokowanie

-Q które zabiera AD przeciwnikowi a dodaje tobie :) 

-Ult który obniża przeciwnikowi mr i Armory i dodaje tobie HP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...