Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty do GRP

TamTamTurutu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest do gry ghost recon phantoms są jakieś cheaty typy aim wh lub cos takiego jak tak to podajcie w komentarzu link'a do nich i opis jak działają i jak ich uzywac. 

63038249597039780736.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po co się bawić hackami ? ;d

CPU: AMD FX 8350 4.0GHz GPU: GIGABYTE GeFORCE 970 OC 4GB MOBO: ASUS M5A97 EVO R2 RAM: CRUCIAL BALLISTIX 8GB PSUCORSAIR 600 W 80 PLUS GOLD CASE: ZALMAN Z3 PLUS

MOUSE: A4TECH BLOODY V8M KEYBOARD: ROCCAT RYOS MK KEYPAD: TRACER AVENGER EARPHONES: SKULLCANDY INEAR

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Po co się bawić hackami ? ;d

Dokładnie! :)

Nie lepsza jest sprawiedliwa gra?!

Ostatnio wykryto exploit, za co im bardzo dziękuję, chociaż i tak widzę osoby które używają jakiś "hacków" do lagowania, bo typek się nie wychyla, a mnie zabija.

Ostatnio brak czasu i utrudnienia...

...+ Java liżę xD

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to że używają tych cheatów regularnie w każdym meczu a później jest wielki płacz o to czemu ma bana :)

Dobrze że Administracja GRP szybko reaguje na cheaterów, dzięki temu można normalnie grać.

Opublikowano

Powiem wam ze ja gram teraz na hackach i musze konto zakladac co 6-12 godzin za niedlugo emaile mi sie skoncza w tedy gre koncze ;D

Niepolecam grac na hackach w GRP administracja za szybko reaguje bez sensu bedzie ciagle zakladanie kont i zero osiagniec w grze

Opublikowano

Dobra, ale to nie o tym temat. Autor prosił o linki do cheatów, także dyskusja o tym czy warto ich używać jest zbędna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...