Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z bryłką złota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z bryłką złota, gdyż zmieniłem cenę na inną a ciągle jest 100k . Robiłem reset MySQL, HardReset i nic.

Opublikowano

item proto klientowe nie ma nic do gadania w tej kwesti... Jeśli zrobiłeś reload proto i zmiany dalej nie działają to jeszcze moje jedno pytanie. Nie masz czasami bazy danych również w txt?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

dodaje ale dziwne ceny ustawilem 100000000kk i dodalo 194kk....

no własnie co ma klient do bazy, klient to sam wygląd...

Opublikowano

Witam, mam problem z bryłką złota, gdyż zmieniłem cenę na inną a ciągle jest 100k . Robiłem reset MySQL, HardReset i nic.

dawno nic nie robiłem z serwerami ( rok) , ale mi się wydaję , że jeszcze cliencie zmieniasz :) , ja zrozumialem ze moze to własnie wygląd być xD. sry za spam nie doczytałem wszystkiego .

Opublikowano

LOL, chodziło, żeby dostał 500.000.000k za bryłkę jak się sprzeda a nie wygląd, zrobiłem to questem, mr Pro all technicy, co zmieniają wartości w item proto clientowe, żeby wiecej walic ;P

Opublikowano

W tabelkach odpowiedzialnych za to w navi robisz i masz git + 3% podatku odpłacasz ^^. Robiąc to na queście dostaniesz dokładnie taką sumę jaką wpiszesz aby otrzymać.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Własnie guzik prawda bo jak sprzedawałem to dostawałęm poy... liczbę yang nieadekwatną do ceny ustalonej

Opublikowano

Pewnie najnowsze game,gdzie wszystko zmieniaj się w plikach .txt w folderze DB.Zmień to w DB potem przekonwertuj na .txt i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...