Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spalenie ''brzuszka''

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Jak szybko pozbyć sie brzuszka ?

Odrazu mówie bieganie nic nie daje -.- Bo biegam od ferii ...

Jakieś najlepsze sposoby by schudnąć jak najwięcej w 1 miesiąc .

Pompki , przysiady 

Co jeść marchewki xD ?

Sprawdzone metody! 

Opublikowano

Nie wpierdalać tyle. Im więcej ćwiczysz, tym więcej spalasz. Jednak im więcej jesz, tym bardziej aktywność idzie na marne. Połączenie bieg (przynajmniej 30-40 minut, wolniutko) i mało żarcia, zwłaszcza tłuszczy i cukrów i schudniesz.

Opublikowano

Same ćwiczenia nic nie dadzą potrzebny Ci jest deficyt kaloryczny w Twojej diecie. Jest dużo kalkulatorów na których można to obliczyć, ogólnie polecam dietę IF radzę sobie o niej poczytać. :)

Opublikowano

Bieganie daje ale żresz za dużo o,-

Same biegi nic nie dadzą i to oczywiste. Musisz dietę ogarnąc z deficytem bo to podstawa.

Opublikowano

Podstawowe rzeczy jesli chcesz dobry kalor to te same pory zarcia , conajmniej 4 posilki , ograniczyc alko , slodzone gowno i fasty , a takze zarcie typu kiełbasa etc.

Trening : Biegaj 3 x w tyg na maxa , ile dasz rade.

Cwicz brzuch codziennie  robiac : serie brzuszkow , do tego kładziesz sie na podlodze nogi pionowo , stopy spinasz w gore i dol , gora , gdy nogi sa w gorze podnosisz biodra sama siła brzucha, i tak az bedziesz mdlał ;0

To cwiczenie przepali ci dolna warstwe brzucha ktora zazwyczaj u nedrow jest najgorsza.

Opublikowano

Idź do dietetyka, on wyśle Cie na badania, poda dokładną dietę. Jakaś siłownia, jeżeli się wstydzisz to wiczorem możesz pobiegać/poćwiczyć na dworze. Nie jedz dużo na wieczór, staraj się jeść codziennie posiłki o tej samej porze.

Opublikowano

Bieganie daje ale żresz za dużo o,-

Same biegi nic nie dadzą i to oczywiste. Musisz dietę ogarnąc z deficytem bo to podstawa.

Tylko że od ferii gdy zacząłem biegać nie jem słodyczy itp ...

Opublikowano

Tylko że od ferii gdy zacząłem biegać nie jem słodyczy itp ...

To nie ma znaczenia co jesz skoro diety nie masz ułożonej, dostajesz węglowodany i cukry z innych źródeł, nawet biegać nie musisz choć to dużo daje, podstawą jest dieta. Ja na redukcji przez półtora miesiąca 6 KG w dół i praktycznie 0 mięcha spaliłem a wcale nie biegałem.

Opublikowano

głodówka :)

Od głodówki się nie chudnie.

Najważniejsza to dieta, bo bez diety ani rusz, posiłki co 3 godziny.

Wejdź na sfd (forum o kulturystyce i nie tylko) i masz tam rozpisane specjalne diety ludzi jak i ćwiczenia na takie "przypadłości".

Powodzenia.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pewnie za dużo jesz albo masz źle ustawioną dietę (o ile w ogóle ją masz). Nie da się miejscowo spalać tłuszczu, bieganie, ćwiczenia na brzuch (ABS, brzuszki, etcere).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...