Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie do CrossFire

Filip251199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Angielskiego na podstawowym poziomie nie umiesz? Serio? Z tego co wiem w Polsce poziom PKB jest dosyć wysoki a WHL przekracza 0.81 więc to kraj wysoko rozwinięty gdzie każdy powinien znać na podstawie Angielski i w stopniu prawie że perfect Polski. Tak trudno Ci się domyślić że Riffle to bronie Sniper to snajper Pistol to pistolet a Knife to nóż? REALLY?! Albo jak Ci pisze 3000 headshot to nie wiesz co to znaczy? Granade Kills? Nie wiesz? CZŁOWIEKU OGAR...

Opublikowano

Angielskiego na podstawowym poziomie nie umiesz? Serio? Z tego co wiem w Polsce poziom PKB jest dosyć wysoki a WHL przekracza 0.81 więc to kraj wysoko rozwinięty gdzie każdy powinien znać na podstawie Angielski i w stopniu prawie że perfect Polski. Tak trudno Ci się domyślić że Riffle to bronie Sniper to snajper Pistol to pistolet a Knife to nóż? REALLY?! Albo jak Ci pisze 3000 headshot to nie wiesz co to znaczy? Granade Kills? Nie wiesz? CZŁOWIEKU OGAR...

Chodzi mi o to żeby wytłumaczyć osiągnięcia. A jeżeli chcesz pisać coś takiego to ZIGNORUJ i wyjdź.

Opublikowano

Nie ma takiego spolszczenia. A gdyby się takie znalazło to pewnie byłoby nieaktualne, bo cf jest od czasu do czasu aktualizowany i pojawiają się nowe rzeczy do przetłumaczenia.

1398258449-U383457.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma takiego czegoś, jak spolszczenie. Nie miało by to sensu, co jakiś czas trzeba byłoby pobierać od nowa i wgrywać, gdyż dochodzą aktualizacje, a co za tym idzie - nowe tłumaczenia. Nikomu też się nie chce tego robić.

07474384552300854516.jpg

Uciekając od siebie, nie staniesz się wolny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...