Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd - Przy uruchamianiu launchera

Gość Majoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Majoreq.
Opublikowano

Witam mam błąd jak uruchamiam Launcher World of Tanks wyświetla mi się okienko od Windowsa:

System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku.

Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu.

Za każdy pomocny post +

@ZioloPCTV Plusik

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako Administrator (Prawy Uruchom Jako Administrator) jeżeli nie zadziała odpal launcher bezpośrednio z folderu 

@ E D I T Ty mi tu plusów nie dawaj tylko powiedz czy Ci pomogło ... 

Opublikowano

Start -> uruchom -> mms -> Plik -> Dodaj/suń przystawkę -> Dodaj -> Użytkownicy i grupy lokalne -> Dodaj -> Zakończ -> Zamknij -> Użytkownicy i grupy lokalne(lokalnie) -> Użytkownicy -> Twoja nazwa -> PPM -> Właściwości -> Zakładka "Członek grupy" i tu będziemy mieli wyświetlone, do jakiej grupy użytkowników jesteśmy przypisani. Na liście będą dwie pozycje: Administratorzy i Użytkownicy.
Usuwamy pozycję Użytkownicy, klikamy OK, zamykamy konsolę bez zapisywania sesji, wylogowujemy się i logujemy ponownie i od teraz mamy pełne prawa Administratora.

Gość Majoreq.
Opublikowano

@ZioloPCTV nie pomogło :(

@DaveeK sorry, ale jestem idiotą z informatyki xD Rozpiszesz mi to? Bo jak narazie doszedłem do mms i jak wpisuję w uruchom mms to mi mówi, że nie ma takiego elementu. Rozpiszesz to jak dla głupka ? :D Dzięki ;p

Opublikowano

@ZioloPCTV nie pomogło :(

@DaveeK sorry, ale jestem idiotą z informatyki xD Rozpiszesz mi to? Bo jak narazie doszedłem do mms i jak wpisuję w uruchom mms to mi mówi, że nie ma takiego elementu. Rozpiszesz to jak dla głupka ? :D Dzięki ;p

Sorka, nie mms tylko MMC :P Jak nie zadziała spróbuj tego:

"Proponuję uruchomić tryb awaryjny ( F8 przed pojawieniem się logo Windows ) i potem panel sterowania > konta użytkowników > zmień typ swojego konta > zaznacz administrator > zatwierdź."

• 1 rok później...
Opublikowano

Sprawdzałeś spójność plików? Albo zobacz czy antivirus nie blokuje launchera. :)

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...