Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga Na D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tutaj skargę ażeby D&G się wytłumaczył! Niech wszyscy to widzą!

Jako, że zawsze on mnie banował / gnębił, jakim prawem teraz dał mi taką sygnaturę?! to nie dopuszczalne!

Jak mógł dać mi taki podpis?! Ja go nie usunę bo było by kompletnym głupstwem sprawa iż usuwam dowody!

PS : Chciałbym dodać iż to najgorsza z zemst jaką na mnie profanował.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zamierzam, aczkolwiek nie wiem czy będzie to stosowne posunięcie.

O nie.. przyszedł - w takim razie pewnie ja wyjdę ^_^

Pozdro dla fanów i administracji !

Ciao Kakao

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Facepalm. Gnębiłem, banowałem? ;> Zapewne był jakiś powód, mógłbyś się przedstawić.

@down

On jest za tępy by się skumać. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

chodzi o tą sygnę "Kocham mpcforum.pl!"

jeśli tak to ta sygna jest dodawana wszystkim nowym userom (przynajmniej tak mi się wydaje...)

Być zajebistym...

Opublikowano

Piszę tutaj skargę ażeby D&G się wytłumaczył! Niech wszyscy to widzą!

Jako, że zawsze on mnie banował / gnębił, jakim prawem teraz dał mi taką sygnaturę?! to nie dopuszczalne!

Jak mógł dać mi taki podpis?! Ja go nie usunę bo było by kompletnym głupstwem sprawa iż usuwam dowody!

PS : Chciałbym dodać iż to najgorsza z zemst jaką na mnie profanował.

Jesteś głupi :)

Opublikowano

Banował, gnębił buuu T_T, weź się w ogóle nie ośmieszaj i nie wchodź tu. D&G (>admins) znam od początku jego kadencji na tym forum i nigdy nikomu nie dokuczał, wręcz odwrotnie urzyszkodnicy go uwielbiają, zawsze jest i był, sprawiedliwy - robi to co do niego należy i żygać mi się chce na takich jak ty co pierw odpierdalają farmazony a potem wymyślają że są gnębieni, wyjdź i nie wracaj baranie!.

2006-2010

Gość Mounthains
Opublikowano

Banował, gnębił buuu T_T, weź się w ogóle nie ośmieszaj i nie wchodź tu. D&G (>admins) znam od początku jego kadencji na tym forum i nigdy nikomu nie dokuczał, wręcz odwrotnie urzyszkodnicy go uwielbiają, zawsze jest i był, sprawiedliwy - robi to co do niego należy i żygać mi się chce na takich jak ty co pierw odpierdalają farmazony a potem wymyślają że są gnębieni, wyjdź i nie wracaj baranie!.

przecież ja dążę do tego aby być jak on. Nic nie zrobił źle, nigdy nikogo nie skrzywdził (nie w tym sensie) jest sumienny i pracowity ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Widzisz, robisz multi a nie dostałeś bana, a piszesz że jestem wredny.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

omg,przez D&G mam 20% warna i co też mam złożyć na niego skargę???

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Tak.

doublefacepalm.jpg

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość Mounthains
Opublikowano

To jakby na mnie składali skargę z metina, to tematów było więcej niż jest w dziale Metin2

Opublikowano

a to w ogóle jest możliwe ? xD metina chyba nic nie przebije :D ja nie mam pretensji do nikogo.. a warnów mam do zajebania xD:D po prostu człowiek uczy się na własnych błędach... :D

Opublikowano

Cięta riposta w stylu Kokosza ;oo

wypowiedział się krótko i na temat xD

Być zajebistym...

Gość black_shadow
Opublikowano

Hah. D&G? Jest spoko. Nie mam zastrzeżeń. Tego kto założył temat powinniśmy pociąć , zszyć z powrotem , skopać , wsadzić w worek , wrzócic do wody na 2-5h , wyciągnąć , wsadzić do więzienia , w końcu zakopać :)

Opublikowano

Gnębił, banował. Idź z tym na policje tak nie może być hahahaha Jak masz multi konta to się nie dziw że masz bany.

Opublikowano

Hahaha D&G jest najlepszym moderatorem i nie daje banów za darmo :P

Ja bym chciał złożyć skargę na Mounthains ponieważ dał mi wczoraj warna :P

Swoją drogą co się stanie jak będę miał 100% ??

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Hahaha D&G jest najlepszym moderatorem i nie daje banów za darmo :P

Ja bym chciał złożyć skargę na Mounthains ponieważ dał mi wczoraj warna :P

Swoją drogą co się stanie jak będę miał 100% ??

Znikniesz.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...