Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż szablonów skryptów www | Osiągnięcia | Wiele Walut | Darmowa Rejestracja | eSkrypty.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

----------------------------------------------------------------------------------------

gwt_1402056651__logo_skrypty.png

eSkrypty.pl to serwis zajmujący się sprzedażą skryptów stworzonych przez użytkowników.

Każdy użytkownik od zarobionej kwoty ma odejmowaną niską prowizje...

Nie wiem co tu więcej pisać :)

Zapraszam serdecznie:

http://www.eskrypty.pl

W razie złego działu bądź złamania regulaminu proszę informować!

76561198057996853.png

Opublikowano

Hmm, ciekawa rzecz. Ale w jaki sposób będzie przeprowadzana sprzedaż tych skryptów? I na jakiej podstawie będą one oceniane?

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

@UP2 Każdy pewnie zna coś takiego jak themeforest.net my planujemy coś takiego zrobić i działamy na takiej samej zasadzie po rejestracji dodajemy skrypt administrator go sprawdza i jak wszystko ok zatwierdza i jest on dodany na stronie... By zakupić skrypt możemy doładować portfel i kupić lub bezpośrednio za pomocom paypal'a kiedy użytkownik osiągnie wysoką sumę pieniędzy może je wypłacić.

@UP Wiem jestem w trakcie :)

76561198057996853.png

Opublikowano

Każdy pewnie zna coś takiego jak themeforest.net my planujemy coś takiego zrobić i działamy na takiej samej zasadzie

Przeczytaj to zdanie i sam osądź jak słaby jest pomysł.

Poza tym Twój logotyp się zlewa z tłem mpcforum, a stron to leciutko przetłumaczony marketplace z internetu.

Taki protip na przyszłość: nie publikuj czegoś zaraz potem jak wgrałeś gotowy szablon na serwer elo

Opublikowano

@UP Nie moja wina że logo ma taki sam kolor jak tło mpc :)

Dodatkowo to nie tylko "leciutko przetłumaczony marketplace z internetu." to leciutko przetłumaczony marketplace zakupiony w internecie!

76561198057996853.png

Opublikowano

@UP Nie moja wina że logo ma taki sam kolor jak tło mpc :)

Dodatkowo to nie tylko "leciutko przetłumaczony marketplace z internetu." to leciutko przetłumaczony marketplace zakupiony w internecie!

Odniosłeś się do dwóch najmniej ważnych rzeczy natomiast opuściłeś najistotniejszą.

Skoro sam stwierdziłeś ,że istnieje już coś takiego jak właśnie taki market, który cieszy się ogromną popularnością to po co robisz kolejny i to jeszcze

na polski target gdzie nikt nie kupi Ci w USD ani EUR czy też nie sprzeda więc konkurencja, która i tak ma ogromną przewagę gniecie Cię do reszty.

Proponuję porzucić projekt i założyć coś nowego zanim stracisz jeszcze więcej czasu.

//jeszcze co do prezentacji to wygląda beznadziejnie te wszystkie podkreślniki na początku poza tym czy to naprawdę takie trudne zmienić kolor w tym psd? To nie zajmuje więcej niż 3 minuty, wiesz?

Opublikowano

@UP Czego pan nie rozumie w słowie "Wiele Walut"? Posiadamy walute PLN a nie tylko EUR czy USD...

I jeśli pan nie chce korzystać z naszych usług nikt panu nie każe...

76561198057996853.png

Opublikowano

Ja tylko piszę Ci po koleżeńsku, że ten pomysł jest słaby i jedyne co z niego wyniknie to Twoje rozczarowanie a Ty się prujesz niczym poważny biznesmen.

I nie mów mi per pan bo jestem zapewne młodszy od Ciebie o kilka dobrych lat (btw. jak już piszesz 'pan' to pisz z dużej litery - kultura tego wymaga :) ). 

Takich stron jak Twoja jest już aż zanadto, pomijając już fakt, iż ta wymieniona tutaj

niczym się nie wyróżnia a już na pewno nie skryptem z internetu, w którym zmieniono kilka wyrazów na polski.

Reasumując mówię Ci to jako kolega z branży: to się nie sprzeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...