Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mymcat

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imo nie dadzą rady, fnatic po prostu przegrywa bo przegrywa, taka jest ta gra ze 1 blad w late game i przegrywasz, np. wczorajsza gra z CW 

a roccat po prostu nic nie graja, jakos sobie radza do 15 minuty a potem siemano 

Opublikowano

nie wieże w ich póki nie zmienią adc który gra na poziomie niższym niż d1 na west 

caly team oprocz overpowa popelnia kategoryczne bledy taktyczne, slabe trady, nie wiem kiedy robili smoka ostatnio, wszyscy sie opuscili po ostatnim spilcie

wszyscy graja w lcs o 1 lige wyzej niz roccat, dzieje sie to samo co z mym'em, tylko ze mym mial cos takiego po super weeku, a roccat po spilcie

Opublikowano

Nie da rady, to jest niemożliwe dla nich. Ostatnio takie słabe plejsy grają, że dla mnie jest to wielki szok.  :unsure:

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

nie wieże w ich póki nie zmienią adc który gra na poziomie niższym niż d1 na west 

caly team oprocz overpowa popelnia kategoryczne bledy taktyczne, slabe trady, nie wiem kiedy robili smoka ostatnio, wszyscy sie opuscili po ostatnim spilcie

wszyscy graja w lcs o 1 lige wyzej niz roccat, dzieje sie to samo co z mym'em, tylko ze mym mial cos takiego po super weeku, a roccat po spilcie

Co ty gadasz? Celaver gra akurat bardzo dobrze ;). Wbił ostatnio d1 z vanderem i wspina się po challengera. Jest dobrym mechanicznie graczem. Dla mnie to overpow jest "tym gorszym". To on powoduje porażki drużyny. Twisted Fate? Overpow to nie jest Faker! On nie potrafi grać tak dobrze mechanicznie jak faker, więc niech sobie go odpuści. Overpow raz gra jak bóg, a raz jak gówno.

Opublikowano

kurwa, obejrzalem teraz ich gre z fnaticiem... i nie wierze... wolne maja lulu, elise to nie biora tego... do tego nie banuja twitcha, gdzie wiadomo ze Rekkles robi nim pogrom w late... nie rozumiem ich niektorych zachowan czasem... wolna byla orianna rowniez, leblanc, to wybral TF-a.. rozumiem ze wizja itd, ale bez przesady, mozna bylo temu zapobiec, zamiast banowac morgane :f 

Opublikowano

@up

Overthrow mówił, że nie lubi LeBlanc, bo "too many skillshots" (to jego cytat xD). On przegrywa gry failcatu i tyle. Dopóki coś z nim nie zrobią to się nie wybiją na górę tabeli.

Opublikowano

Co ty gadasz? Celaver gra akurat bardzo dobrze ;). Wbił ostatnio d1 z vanderem i wspina się po challengera. Jest dobrym mechanicznie graczem. Dla mnie to overpow jest "tym gorszym". To on powoduje porażki drużyny. Twisted Fate? Overpow to nie jest Faker! On nie potrafi grać tak dobrze mechanicznie jak faker, więc niech sobie go odpuści. Overpow raz gra jak bóg, a raz jak gówno.

wniosek jeden

wiekszosc adc z lcs jest w challangerze/wysokim d1, celaver nie 

wiec co mi tu pierdolisz ze jest dobry, skoro na soloq nawet tego nie pokazuje?

to najgorszy adc lcs, podejmuje najgorsze decyzje (bo on jest kapitanem, wiec pewnie shotcaller'em (ten flash po thresha w 2 tygodniu xD)). Nie mowiac o tym ze ma dosyc maly pool champion

Opublikowano

Bawią mnie wypowiedzi niektórych silverów/goldów :D

Ja tam osobiście myślę, że jakoś tam się wybiją. Mam nadzieję, że nie stanie się to samo co z MyM'em ;p

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Sezonowcy....pamietam co nie dawno cale forum bylo za roccatem a teraz to co.... Zrozumcie ze nie wszystko da sie wygrac.

sezonowcy niech placza, ja ubolewam nad ich gra, ale ogladam kazdy ich mecz live jesli moge, a jesli nie, to czekam na powtorki. i wciaz w nich wierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...