Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na wrota.

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"działa jeszcze" - to znaczy że jakiś był ? nie przypominam sobie

nigdy nie slyszales o takich bugach jak np - 

z jednej zety dwa havocki

mogles zlozyc alfe i dostac lambde za darmo

bug na lf4 z epsilona 

wiele bugow bylo i wiele jeszcze jest to kwestia czasu az ktos je odkryje gra nie jest idealna i kazdy system ma luki :D

Opublikowano

No właśnie mi chodzi o to, czy ktoś z was wie, czy jest jeszcze ten bug na potrójną nagrodę. nie podwójną No_Name_MMO. Bo właśnie teraz mam dosłownie wszystkie wrota na bazie i kolejne złożone czekają na wystawienie, i nie wiem, czy się opłaca z bugiem, czy czekać aż będą podwójne części do kronosa. Bo tak to z samej gammy bym dostał 270k uri

Opublikowano

No właśnie mi chodzi o to, czy ktoś z was wie, czy jest jeszcze ten bug na potrójną nagrodę. nie podwójną No_Name_MMO. Bo właśnie teraz mam dosłownie wszystkie wrota na bazie i kolejne złożone czekają na wystawienie, i nie wiem, czy się opłaca z bugiem, czy czekać aż będą podwójne części do kronosa. Bo tak to z samej gammy bym dostał 270k uri

jaki ty ciezki czlowiek jestes ;/

nie ma buga na potrojna nagrode ... a nawet jakby taki byl to sadzisz ze ktos ci tutaj cos powie ? Ludzie z supportu przegladaja rozne fora w poszukiwaniu bugow odkrytych przez graczy by je naprawiac ... Napisanie tutaj o jakims dzialajacym bugu to byloby czysta glupota ... Jak ktos zna bugi to woli je sam wykorzystywac i nikomu o tym nei mowic heh ^.^ bo w taki sposob dluzej bezdize z niego korzystal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...