Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie dowolnej ilości złota na serwerze RU

Ziółko.

Goldomat na EU ?   

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Goldomat na EU ?

• Tak
      22
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wbiłem na rosyjską stronkę WG i doznałem szoku, ceny prawie o połowę mniejsze ale teraz to nie istotne w oczy rzuciła mi się pewna ciekawa oraz bardzo przydatna opcja mianowicie chodzi o "Goldomat" 

https://ru.wargaming.net/shop/wot/gold/?item=34

Jest to bardzo przydatne, nie raz mam sytuacje gdzie brakuje mi np 20 golda do czołgu premium i musze kupować 500 golda, zaś na rosyjskiej stronie jest takie udogodnienie czy chcecie by na naszej, europejskiej stronce zawitało takie udogodnienie, mnie bardzo by się przydało :) Zapraszam do głosowania, może uda nam się coś zmienić :) 

Opublikowano

Jeżeli uda się coś zmienić to na pewno nie na tym forum lecz funkcja jak najbardziej przydatna, pomijając już fakt ceny samego golda.

Opublikowano

Nic się nie uda zmienić, WG ma w głębokim poważaniu takie prośby graczy. A ten goldomat to może tylko kwoty typu 100, 200, 300, 400 itd. więc lekka lipa.

Opublikowano

Nic się nie uda zmienić, WG ma w głębokim poważaniu takie prośby graczy. A ten goldomat to może tylko kwoty typu 100, 200, 300, 400 itd. więc lekka lipa.

Lepsze to niż nic. 

Mi się podoba taki system i ciekawe kiedy go u nas wprowadzą. 

Trochę nie rozumiem tej ankiety, bo my jesteśmy graczami i nic do gadania nie mamy. xD

@ZioloPCTV , edytowałem Twój tytuł, by był bardziej wyraźny.

Opublikowano

Przydatne oczywiście, ale myślisz że u nas będzie taka możliwość ? To jest Polska.....

Ruskie mają inne ceny niż my, więc nie wydaje mi się aby coś zmienili, nawet nie ma co pisać do nich xD

Opublikowano

Mylisz się ! można kupić np 24 golda 1 golda dowolną sume można wprowadzić  :) 

Opublikowano

A fakt. Swoją drogą spójrz na cenę przy 1 gold. Jeśli to działa tak jak myślę, to ruskie już zarzynają swoje komputery botami 24/7.

A swoją drogą co za korzyść, wole kupić te 500/1000 golda i mieć spokój na dłuższy czas.

Opublikowano

A fakt. Swoją drogą spójrz na cenę przy 1 gold. Jeśli to działa tak jak myślę, to ruskie już zarzynają swoje komputery botami 24/7.

A swoją drogą co za korzyść, wole kupić te 500/1000 golda i mieć spokój na dłuższy czas.

Kupuje konto p. i zawsze mi zostaję kilka złotych, a brakuje mi złotówkę, by kupić 500 złota, a tak bym sobie wpisał i dokupił złoto na moduły.

Dla jednych przydatne dla drugich zbędne. Nie trzeba z tego korzystać, a innym osobom ułatwi życie. :P

Opublikowano

Kupuje konto p. i zawsze mi zostaję kilka złotych, a brakuje mi złotówkę, by kupić 500 złota, a tak bym sobie wpisał i dokupił złoto na moduły.

Dla jednych przydatne dla drugich zbędne. Nie trzeba z tego korzystać, a innym osobom ułatwi życie. :P

Co nie zmienia faktu że najprawdopodobniej nigdy tego na EU nie wprowadzą...

Wprowadzenie tego na EU byłoby bardzo fajne i jest to fakt niepodważalny, ale i tak tego nie będzie więc w zasadzie dyskusja nie ma sensu...

Opublikowano

nie da sie kupic 1 golda ;p Можно купить минимум 100 золота.

Opublikowano

nie da sie kupic 1 golda ;p Можно купить минимум 100 золота.

Czyli to nie działa tak jak myślę. Gdyby działało WG pewnie nie byłoby w stanie usunąć tego ze względu na przeciążenie/spalenie/eksplozję serwera.

Opublikowano

SerB ma wszystkich w dupie, kupujesz więcej niż chcesz albo spierdalaj :)

Ja tam wolę kupować po większe paczki, ostatecznie zawsze zostaje na jakieś drobne wydatki czy coś w tym stylu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...