Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Championship Skin

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wychodzi championship skin? Chodzi mi o te Threshe, Riveny itd. mniej więcej kiedy wyjdzie następny. I czy to prawda że te skiny są do pierwszego championa wydanego w danym sezonie?

Opublikowano

Championship Skin wychodzi z okazji Mistrzostw Sezonu.

Wydają raczej do postaci, którą najwięcej się grało w danym sezonie. Do postaci, która była naj, naj, naj. Statystyki itp.

Ale głowy nie dam uciąć :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

O, a po ile chodzą jak są w sprzedaży i +/- kiedy? miesiąc poproszę

Na różnych stronach możesz kupić np championship riven za 250 euro itd

Opublikowano

O ile się nie myle to chyba 1350 ale głowy nie dam. Aktualnie to jedne z najdroższych skinów :) ( najdroższy niedostępny skin to czarny alistar 999$ ... -.- )

Opublikowano

O ile się nie myle to chyba 1350 ale głowy nie dam. Aktualnie to jedne z najdroższych skinów :) ( najdroższy niedostępny skin to czarny alistar 999$ ... -.- )

Nowy skin kosztuje 975, ma zmieniony model i kolorki na ciemnoniebieskie - szare/czarne i te klimaty.

Opublikowano

Na różnych stronach możesz kupić np championship riven za 250 euro itd

NIe mówię o jakiś stronach które zdzierają hajs, chodzi mi o skórkę championship która wychodzi, jej cene w RP o raz w takim miesiącu wyjdzie 

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

NIe mówię o jakiś stronach które zdzierają hajs, chodzi mi o skórkę championship która wychodzi, jej cene w RP o raz w takim miesiącu wyjdzie 

Cena w RP - 975 RP

Kiedy ponownie wyjdzie? Najprawdopodobniej nigdy.

Opublikowano

Takie skiny na allegro i innych podobnych stronach mozesz zakupić za euro. 

Kurwa, ogarnijcie się, każdy kolejny taki post zgłaszam. CHODZI MI O CHAMPIONSHIP SKIN KTORY DOPIERO WYJDZIE A NIE O JAKIES SKINSHOPY, POZDRAWIAM CEBULAKÓW KTORZY NIE CZYTAJĄ NICZEGO.

Opublikowano

Kurwa, ogarnijcie się, każdy kolejny taki post zgłaszam. CHODZI MI O CHAMPIONSHIP SKIN KTORY DOPIERO WYJDZIE A NIE O JAKIES SKINSHOPY, POZDRAWIAM CEBULAKÓW KTORZY NIE CZYTAJĄ NICZEGO.

bedzie kosztowal 975 rp, masz napisane, nie unos sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...