Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Plikami Torenzo 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiłem Serwer Na Plikach Derina I Dodawałme Troch Gm I Działało

Teraz Przeżuciłem się Na pliki Terenzo I Mam 2 Problemy

1Dodawanie Gm  

Robie Tak Jak Każa GmHost Potem Gmlist i wszyskto Zapisuje Zawsze Spr czy jest zapisane i jak otwieram ponownie wszystko jest w GmList . Nastepnie Wyłaczam Maszynke I Ponownie Właczam 

Właczam Serwer Wpisuje Konto Jest Take Jake Chciałem właczam I nic niemam Żadnego GM. Łocze Się Ponownie Z navicatem I patrze że W GmList Niema Tego Zapisu Gm A Tak Jak Mówiłem Zapisałem i sprawdzałem ponownie Otwierałem Przez wyłoczeniem Maszynki. POMOC!!!!

2.Długo Sie Odpala Ch ??

Nastepny problem jest To  że po uruchumieniu maszynki Gdy Wchodze W metinka To Zanim Bede Mógł Się Połoczyć To 5 Minut Musze Czekać Na Tych Plikach Derin To 20 S I wszystko ŚmiałoCZy Tak Powinno Być

Prosze O Dobrą Pomoc + Na Pewno Polecą

Opublikowano

Robiłem Serwer Na Plikach Derina I Dodawałme Troch Gm I Działało

Teraz Przeżuciłem się Na pliki Terenzo I Mam 2 Problemy

1Dodawanie Gm  

Robie Tak Jak Każa GmHost Potem Gmlist i wszyskto Zapisuje Zawsze Spr czy jest zapisane i jak otwieram ponownie wszystko jest w GmList . Nastepnie Wyłaczam Maszynke I Ponownie Właczam 

Właczam Serwer Wpisuje Konto Jest Take Jake Chciałem właczam I nic niemam Żadnego GM. Łocze Się Ponownie Z navicatem I patrze że W GmList Niema Tego Zapisu Gm A Tak Jak Mówiłem Zapisałem i sprawdzałem ponownie Otwierałem Przez wyłoczeniem Maszynki. POMOC!!!!

2.Długo Sie Odpala Ch ??

Nastepny problem jest To  że po uruchumieniu maszynki Gdy Wchodze W metinka To Zanim Bede Mógł Się Połoczyć To 5 Minut Musze Czekać Na Tych Plikach Derin To 20 S I wszystko ŚmiałoCZy Tak Powinno Być

Prosze O Dobrą Pomoc + Na Pewno Polecą

Czekać niestety trzeba swój czas na odpalenie a co do GMa to zrób jeszcze raz na spokojnie, zapewne coś źle robisz bo na pewno działa dodawanie gma ponieważ sam testowałem te pliki.

Opublikowano

ale tak jak mówiłem jak zapisze to jest to w gmlist a jak wyłocze maszynke i włocze to niema  Może Trzeba Jakoś inaczej Wyłoczyci Maszynke Niz  "X" I off Power  Nie Pamietał Dawno To było 

Wez Wszystko po  kolei Napisz Lub Daj Link Dobrego Tutka 

Opublikowano

pliki terenza są na game 34k przez co baza odczytywana jest z plików txt (które są w ftp). musisz zapisać bazę do pliku txt (nie wiem jak, jest w internetach) i potem te pliki wgrać przez ftp do db (chyba). Po tym możesz robić restart serwera

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

no tak

ale jak tak robiłem i nic nie dodawało nawet jak usunełem te ppliki z ftp i resetowałem serwer to nic sie nie usuneło czyli to chyba nie wtych plikach

Z tego co zauważyłem że pliki item_proto jak i mob_proto są W USR (DB) jak i też w ROOT (DB)

Wiec Jak To Hym 

PRosze O pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...