Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniające wyposażenie

Healer18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zacząłem grać w bf3, spoko gierka tylko irytuje mnie sam zmieniający się ekwipunek. Ustawie sobie w 4 klasach jakie bronie chce, raz są dłużej raz nie np ustawie, wejdę na serwer i nie mam tych broni które ustawiłem klikając wyposażenie co można w czasie odrodzenia zmienić sobie bronie szukam a ich nawet tam nie ma. Raz są raz nie, jak to naprawić? 

Opublikowano

Dzieje się tak ze wszystkimi pukawkami czy tylko niektórymi? Jeśli nie ma broni w dziale wyposażenie (dostosuj) podczas gry, najprawdopodobniej chodzi o np. M16A3, którego możesz nie mieć odblokowanego dla obu stron konfliktu (zdobyczny M16A3). Napisz coś więcej to będzie większa szansa, że problem rozwiąże się szybciej :)

lts2.png

Opublikowano

SWD, M4A1, AK- 47M - co 2/4 mecz muszę ustawiać od nowa. Dopiero zaczynam więc gram tylko tym. Jedynie to nie zmienia się klasa ' żołnierz wsparcia' a reszta to ustawia się po swojemu 

Opublikowano

W Niektorych Grach Przydziela Cie Do Usa A W Niektorych Do Rosji... Mozna Przejsc Do Innego Teamu Jest To Gdzies W Grze...

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Mi same znikają akcesoria + często zmienia się broń krótka na M9. Czyli nie jesteś sam, może coś z serwerami.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Broń się zmienia jak jesteś w innej drużynie np USA i tam mam tylko m4 z tych broni a w Rosji reszte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...