Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkbuster

Lolexmar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:

Mam problem. Otóż nie moge grać w Battlefielda 3 na serwerach z punkbusterem, gdyż wyskakuje mi błąd: RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe. Czytałem na różnych forach, że trzeba odinstalować i zainstalować ponownie punkbustera, lecz w tym problem, że tego zrobić nie moge gdyż tego probramu nie mam w panelu sterowania, nawet po ponownej instalacji na 100% przeprowadzonej poprawnie. Co jest nie tak? W czym tkwi problem?

Opublikowano
Niektórzy użytkownicy w przeszłości wyłączyli usługę ”PnkBstrA.exe” i ”PnkBsrtB.exe”, a usługi te są obowiązkowe dla prawidłowego działania TCE. 

Poniższy link to narzędzie dostarczane przez PBbans. Program ten pomaga wszystkim użytkownikom którzy muszą zainstalować usługi:

Jeżeli powyższy program nie przejdzie prawidłowo wszystkich testów, należy się upewnić czy zainstalowane zapory lub inne programy nie blokują ”PnkBstrA” lub ”PnkBstrB”. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...