Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac dostanie reworka. Co ze skinem?

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli postac dostanie reworka czyli tam zmienia jej wyglad. To skinow roweniez. A ja mam kupiony skin do tej postaci. Co ze skinem? Zabiora mi go czy bede go mial dalej na reworku?

Opublikowano

jezeli dostac dostaje reworka graficznego to z automatu skiny tez sa zmieniane, wystarczy troche pomyslec, czy sens by mialo zmieniac wyglad standardowy a skiny zostawic stare...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Przy Karthusie zmienili też splash art Pentakill, ale raczej wątpię żeby przy reworkach mieli zakosić skiny które kupiłeś... Inaczej ludzie by żądali zwrotu RP lub coś.

Opublikowano

Przy Karthusie zmienili też splash art Pentakill, ale raczej wątpię żeby przy reworkach mieli zakosić skiny które kupiłeś... Inaczej ludzie by żądali zwrotu RP lub coś.

Też się nad tym zastanawiam. Ale skoro można zwrócić postać po reworku. Bo ci się ten rework nie podoba. To można tak, też ze skinem?

Opublikowano

Też się nad tym zastanawiam. Ale skoro można zwrócić postać po reworku. Bo ci się ten rework nie podoba. To można tak, też ze skinem?

Jest chyba jakiś okres czasu, kiedy możesz dokonać zwrotu ale głowy nie dam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...