Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich bardzo serdecznie :)

----------------------------------------------------------------------
Sporą ilość mojego dawnego czasu przesiadywałem nad tworzeniem serwerów metin2.
Na początku były to serwery hamachi, w późniejszym czasie dowiedziałem się co to jest dedyk i zacząłem na nim pracować. Niestety każdy serwer albo padał po kilku dniach albo nie chciało mi się kończyć plików. Najbardziej z całej roboty przy plikach podobała mi się praca przy kliencie. Postanowiłem dołączyć wtedy do jakiegoś teamu jako ClientMaster, znalazła mnie pewna osoba i pomagałem przy tworzeniu serwera NewEarth. Od kiedy serwer padł przestałem się bawić w sprawy serwerowe i zacząłem nagrywać filmiki na YouTube (KLIK). Jak wiecie... początki są ciężkie. Na kanale zobaczycie co nagrywam jak nagrywam trochę mało ponieważ nie mam zbytnio czasu na nagrywanie, obrabianie i wrzucanie filmiku (net 2mb...). A więc tak opowiedziałem wam w dużym streszczeniu historię o moim MyPrivServer.

Przejdźmy teraz do sedna całego tematu :)
Dołączę do Teamu jako :

Community Manager
Pomoc do klienta ( Tylko pomagam mówię co i jak)
Ponagrywam filmiki z serwera (musi być dobry)

Jeśli chcecie się ze mną skontaktować piszcie na gadu lub P.W tutaj :)
GG:
35635233

Opublikowano

Po tej ofercie mogę tylko nie polecić.

Wszystko chaotycznie opisane i widzę że nagrywasz nic innego nie masz do zaoferowania.

Opublikowano

Oferta przedstawiona na poziomie przedszkolaka. 

Mało oferujesz(nic- ( Tylko pomagam mówię co i jak)), a wymagasz czegoś profesjonalnego. 

Nie polecam. 

Nie znasz mnie i nie polecasz :) A jak nazwiesz prace przy projekcie ? Czy to nie jest pomoc ?

Po tej ofercie mogę tylko nie polecić.

Wszystko chaotycznie opisane i widzę że nagrywasz nic innego nie masz do zaoferowania.

Pomagam Przy kliencie i potrafię utrzymać kontakt z graczami:) Chcesz żebym wszystko rozpisał? Gdyby tak było to nikt by nie przeczytał tego :)

Opublikowano

Nie znasz mnie i nie polecasz :) A jak nazwiesz prace przy projekcie ? Czy to nie jest pomoc ?

Pomagam Przy kliencie i potrafię utrzymać kontakt z graczami:) Chcesz żebym wszystko rozpisał? Gdyby tak było to nikt by nie przeczytał tego :)

Prace przy projekcie? :) 

Twoje oferowane prace, są pracami które robi się z boku i nic nie warte. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...