Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Xbox

Flubbed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem na kupnie Xboxa i zaciekawił mnie ten nowy model stylizowany wizualnie na Xboxa One, mianowicie Xbox 360 super slim. Czy on się dużo różni względem poprzednika? Jak jest z jego awaryjnością? z góry dziękuję za wszelkie informacje :)

Opublikowano

Niczym prócz zmiany designu  xD

A w rzeczywistości producent piszę, że w porównaniu do wcześniejszych wersji XBOX`a slim jest cichszy, mniejszy i bardziej poręczny. 

Opublikowano

Ja osobiście Ci go polecam!

Jest na prawdę duuużo mniejszy i cichszy, oraz napęd nie brzmi jak odkurzacz. :D

Nie wachaj się! KUPUJ!

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko... Szukając ofert po sklepach natykam się na nazwę Xbox 360 E lub Stingray... Nie mogę w sieci znaleźć informacji na temat różnic. Czy obie w/w wersje są jednakowe? Mowa oczywiście o tym najnowszym Xboxie

Opublikowano

xbox 360 super slim/E/Stingray to jest ta sama konsola tylko inaczej nazwana. Obie te same.

Inaczej mówiąc jak kupisz sobie chomika to nazwiesz go np "konsola" tak samo ta jedna konsola została nazwana stingray i E.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...