Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karthus ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy. Dlaczego nagle wszyscy grają Karthusem i nie żeby przegrywali bo zazwyaczaj wygrywają... Coś z nim nie teges po tym reworku czy jak ?

Opublikowano

Wszyscy sprawdzają jak wygląda po reworku ; )

Troszkę za bardzo dominuje ten jeden kolor, ale tak to jest w porządku

Opublikowano

Właśnie to jest bezsensowne. Dopiero teraz ludzie odkryli następnego op champa, którym wcześniej nikt nie grał. To mnie troche smuci, że musi się coś z postacią stać żeby zaczęto nim grać, a nie "Oo grany na lcs to ja też zagram" i nagle kolega od kolegi do kolegi od kolegi i nagle wszyscy tym grają bo jakiś peke albo inne gówno nim zagrało :| Suabe. Dajmy na to heimera. PRzecież to op gówno, ale nikt nim nie gra bo peke nim nie zagrał... Bezsensu. Łamie takie stereotypy i nakurwiam tym co mi się podoba a nie tym co na lcs grają. Podoba mi się poppy. Gram nią bo MI się podoba :) Pozdrawiam i zachęcam do grania swoimi wybranymi postaciami, a nie podepchanymi :) JEst jeden koleś co poppy na topie kara jak trzeba. Jaki chalenger nie pamiętam name. Da się ? da się.

Opublikowano

Q zmienili niby ma większy obszar bicia ale zadaje tylko 50% hp jak bijemy 2 targety, a ogólnie dużo przyjemniej się nim gra.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

@Up

Co ty pierdolisz? On dostał tylko visual reworka, Q zawsze zadawało 2x DMG w pojedyńczy cel...

właśnie nie jestem pewny ale wydaje mi się, że zostało to zmienione bo kiedyś z q dużo łatwiej się czyściło creepy teraz z E robie w nie większy DMG ._.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Dostał tylko nowy wizualny wygląd. Poczekaj parę dni i znowu nie będzie go widać.

Radzę ci go w early nie nafeedować ,bo gdy złoży odpowiednie itemy to kosa.

Możesz brać postacie takie jak Lux/Le Blanc / Fizz / Katarina / Zed.

Dużo jest kontr na niego ,więc myślę ,że to nie będzie problemem.

47990292595971448862.png

Opublikowano

Grałem karthusem na solo topie, przez "troll" Teemo który nie chciał pójść przeciwko zedowi.

Zgadnijcie - kto wygrał? :)

Gra karthusem jest łatwa, na każdej linii.

A nawet na topie :)

@P.S

tylko visual update

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to Q zabiera mniej many, mniejszy cd na q (troche mniejszy) oraz Q ma trochę większy zasięg działania. 

b1zvsj.jpg

Opublikowano

Właśnie to jest bezsensowne. Dopiero teraz ludzie odkryli następnego op champa, którym wcześniej nikt nie grał. To mnie troche smuci, że musi się coś z postacią stać żeby zaczęto nim grać, a nie "Oo grany na lcs to ja też zagram" i nagle kolega od kolegi do kolegi od kolegi i nagle wszyscy tym grają bo jakiś peke albo inne gówno nim zagrało :| Suabe. Dajmy na to heimera. PRzecież to op gówno, ale nikt nim nie gra bo peke nim nie zagrał... Bezsensu. Łamie takie stereotypy i nakurwiam tym co mi się podoba a nie tym co na lcs grają. Podoba mi się poppy. Gram nią bo MI się podoba :) Pozdrawiam i zachęcam do grania swoimi wybranymi postaciami, a nie podepchanymi :) JEst jeden koleś co poppy na topie kara jak trzeba. Jaki chalenger nie pamiętam name. Da się ? da się.

Tak jest zawsze, jak postać ma słaby wygląd to nikt nią nie gra, ale jak wprowadzają VU, to nagle wszyscy odkryli, że ta postać jest taka fajna. ...  <_<

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Pasjonat
Opublikowano

Tak jest zawsze, jak postać ma słaby wygląd to nikt nią nie gra, ale jak wprowadzają VU, to nagle wszyscy odkryli, że ta postać jest taka fajna. ... <_<

Spokojne, jeszcze tydzień lub dwa i się nim znudzą tak jak twitchem.

.

Opublikowano

Dajmy na to heimera. PRzecież to op gówno, ale nikt nim nie gra bo peke nim nie zagrał... Bezsensu. Łamie takie stereotypy i nakurwiam tym co mi się podoba a nie tym co na lcs grają.

i dlatego dalej siedzisz w silverze? ;d

dsa

Opublikowano

Dajmy na to heimera. PRzecież to op gówno, ale nikt nim nie gra bo peke nim nie zagrał... Bezsensu. Łamie takie stereotypy i nakurwiam tym co mi się podoba a nie tym co na lcs grają.

jego jedyna sila polega na tym, ze pushuje i go nie zgankujesz

pls

Spokojne, jeszcze tydzień lub dwa i się nim znudzą tak jak twitchem.

twitchem po dzis dzien graja ;_;

zreszta zobacza ze karthus zbyt latwy do skontrowania i bye bye

Opublikowano

Karthus nie jest w mecie... Był spoko do czasu kiedy ludzie nie zaczeli brać heala jako spella na adc..

Teraz taki adc uleczy supporta ktorego chcemy np zabic z ulta i nie zabijesz bo heal op

Opublikowano

Karthus nie jest w mecie... Był spoko do czasu kiedy ludzie nie zaczeli brać heala jako spella na adc..

Teraz taki adc uleczy supporta ktorego chcemy np zabic z ulta i nie zabijesz bo heal op

masz rację. przecież heal, mikael, wszelkiego rodzaju shieldy nie mają cooldownu. można nimi spamowac bez przerwy.

btw. napierdalam 900 dmg z ulta na 18 w adc. 500 czy 400 z Q. trzeba nim grac umiejętnie, i będzie OP. 

Opublikowano

Gram dla zabawy nie dla ligi :) Dużo lepiej się bawie w niższych ligach z kolegami, którzy nie mają szans być wyżej niż silver, a mi się jakoś nie spieszy chociaż, że mam predyspozycje na inną lige. Fajnie jest sprawdzić jak taka poppy rozpierdala gre, bo bronzy nie wiedzą jak działają jej skile (np E) 

Dobra widze, że zdania są podzielone. Jest bug albo nie ma. Trzeba czekać na patch to może będzie coś o tym napisane  ;>

Opublikowano

Dlatego jestes Silver ;p

Jest Meta i trzeba sie jej trzymac, Heimer nie jest OP, ale jak kto woli ;]

Karthus zawsze byl spoko ale jak wyglada 'zarazanie sie postaciami' napisal Up. Karthus dostal tylko VU nie buffa.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...