Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gragas mid.

rolexjebacbiede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiem jak silny był Gragas przed reworkiem na midzie. Sam go mainowałem, w s3 miałem nim ponad 150 gier. Po reworku przestałem nim grać, bo myśłałem, że ostro ssie. Ostatnio rozegrałem nim pare gier i w każdej szło mi nawet dobrze. Wcale nie jest taki słaby, ma nawet dmg. Czy według Was jest dobry na mida, czy teraz juz ostro wypadł z mety?  Nie wiem, czy znowu go nie mainowac.

Opublikowano

Polecam grać nim jungle :) Dość szybko czyści, a ganki ma suuper  mega  :-) Może dragona solo nie weźmie, ale jak mówiłem. Ganki wychodzą mega. Grasz pod tanka i rozwałke siejesz.

Opublikowano

Polecam grać nim jungle :) Dość szybko czyści, a ganki ma suuper  mega  :-) Może dragona solo nie weźmie, ale jak mówiłem. Ganki wychodzą mega. Grasz pod tanka i rozwałke siejesz.

Wiem, że na jungli radzi sobie całkiem dobrze, ale chciałem wiedzieć co o nim sadizcie na midzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...