Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StargateZ expienie

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwe aby wyexpiona postać dawała aż taką przewagę ?
Mianowicie miałem full geara , k style , customke , drugi typek był pusty , strzeliłem w niego 3 razy nie padł , on we mnie 2 razy (pewnie 2 heady) i od razu zgon ? o_O

Gdzie najlepiej tam wyexpić postać ?

Opublikowano

Na takim secie to padasz na 1-4 heady .Njalepiej colorado boulder city naexpiłem tak do  ful.Nie ma  hardenda i walkera bo były zbyt silne

­

Opublikowano

Tak duża przewaga zobacz sobie w rankingu moją postać KUZWA byłem kiedyś 7 w villianach ale przestałem w to grać kiedyś zanim wyexpilem postać grałem jak gówno każdy mnie zabijał np. Daav czy też Balllu , Koxsu, po wyexpieniu postaci byłem nieśmiertelny jeszcze z medmacro zanim cooldown wprowadzili pozdro.

Nowy Polski Emulator WarZ

https://www.facebook.com/IslandsZ

Opublikowano

Nie ważne byłem na lotnisku , i już sobie obliczyłem że zanim wymaxowal bym cale drzewko zajelo by mi to okolo 12/13h na jedną postać ;D

Więc podziękuje z expieniem tam ;p

Opublikowano

Tak duża przewaga zobacz sobie w rankingu moją postać KUZWA byłem kiedyś 7 w villianach ale przestałem w to grać kiedyś zanim wyexpilem postać grałem jak gówno każdy mnie zabijał np. Daav czy też Balllu , Koxsu, po wyexpieniu postaci byłem nieśmiertelny jeszcze z medmacro zanim cooldown wprowadzili pozdro.

Kuźwa...

zjebane dziecko które siedziało na glitchu i obrażało każdego jak leci -,-

A co do tematu Polecam expić w boulder bo idzie szybko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...