Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc robiłem wpisy Clientowe,Serwerowe i FTP.

Wgrałem wpisy serwerowe i wyskoczyły mi błedy (pisało tam coś takiego: column socket_1 czy jakoś tak )

Przekonwertowalem item_proto SQL do txt.

otrzymałem 2 txt - Item_proto i Item_name.

wgrałem to do FTP do folderu db.

Odpalam serwa i tutaj w okienku powinno wyskoczyć jeszcze coś o chanellach.

czekałem bardzo długo i nie chce połączyć mnie z serwerem,proszę o pomoc

post-809226-0-89869500-1401995010_thumb.jpg

Opublikowano

czekaj bo się zajebałem w akcji.

Wyexportowałem item_proto z serwera poperz Konwerter Terenzo 

z SQL do txt i jak za pierwszym razem wgrałem bron i tak zrobilem to dzialalo, ale jak juz wrzucilem inne to cos sie zjebalo

Opublikowano

@Up co Ty mu za kity sadzisz człowieku. Nie mam pytań do Ciebie.

po prostu Ci się channele nie odpalają daltego się zalogować nie możesz. Wchodzisz w ścieżki channeli w FTP i doszukujesz się przyczyny w plikach sysser i syslog.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

po prostu Ci się channele nie odpalają daltego się zalogować nie możesz. Wchodzisz w ścieżki channeli w FTP i doszukujesz się przyczyny w plikach sysser i syslog.

Mam w db tylko syser, ale w logach czy tam chanelach nie mam syser

Opublikowano

człowieku on pyta o item_proto a nie o channele... zastanów się troche. Channele mu padają bo item_proto ma w zwykłym .txt więc przemyśl zanim coś napiszesz! ;) Pozdrawiam pana.

Opublikowano

człowieku on pyta o item_proto a nie o channele... zastanów się troche. Channele mu padają bo item_proto ma w zwykłym .txt więc przemyśl zanim coś napiszesz! ;) Pozdrawiam pana.

ale jak raz wgrywałem broń to własnie tym Conwerterem by Terenzo z SQL do txt. otrzymałem item_name i item_proto  to serwer normalnie działał i w grze była ta broń, ale jak już wgrałem inne bronie z paczki to w Navicacie wyskoczyło mi kilka błedow 3 broni od +0 do +9.

Przekonwertowałem item_proto SQL do txt.i wrzucilem do FTP i pozniej jak wpisalem /start a potem /ps to nie pokazuje mi tych chanelli

Opublikowano

Ty jesteś aż takim debilem czy tylko udajesz?

Odpala mu się tylko db, nie odpala mu się logowanie, i channele

Odpalam serwa i tutaj w okienku powinno wyskoczyć jeszcze coś o chanellach.

czekałem bardzo długo i nie chce połączyć mnie z serwerem,proszę o pomoc

Musisz mieć w folderach z poskrótowanymi channelami pliki sysser i syslog to właśnie w nich wyskakują wszystkie błędy dotyczące owego procesu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Autor tematu ma problem z odpaleniem channeli a Wy mu tu z db wyskakujecie jak widać że ma odpalone .. Daj zawartość syssera, syslogu z channeli.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Autor tematu ma problem z odpaleniem channeli a Wy mu tu z db wyskakujecie jak widać że ma odpalone .. Daj zawartość syssera, syslogu z channeli.

Jak patrzyłem kiedyś to nie ma w chanellach sysser, a teraz mam problem i nie chce mnie połączyć z FTP ani MySQL

Opublikowano

Jak patrzyłem kiedyś to nie ma w chanellach sysser, a teraz mam problem i nie chce mnie połączyć z FTP ani MySQL

To grubo ;)

daj ss co Ci wyskakuje podczas łączenia. Zobacz czy przez ssh możesz się połączyć.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...