Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb bitew piłkarskich

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 czerwca będziemy mogli zagrać nowy tryb, a mianowicie: Tryb bitew futbolowych. Dostaniemy specjalny czołg (T62-A Sport) z pociskami HE i strzelając w piłkę będzie leciała w danym kierunku.
Co o tym sądzicie? Ciekawie czy lepiej będzie dawało więcej frajdy niż z Karl'em. :) 

Zdjęcia jak i źródło:

http://worldoftanks.eu/pl/news/46/football-battles-mode/

Opublikowano

Własnie miałem o tym dać znać, pomysł mega ciekawy na 100% będzie więcej fanu z gry, ciekawe co będzie jak piłka za stadion wyleci (po zdjęciach widać że dość niski jest) czy będzie tu zastosowane prawo Pascala*? 

*Kto wybije zapier***a ! 

Opublikowano

Własnie miałem o tym dać znać, pomysł mega ciekawy na 100% będzie więcej fanu z gry, ciekawe co będzie jak piłka za stadion wyleci (po zdjęciach widać że dość niski jest) czy będzie tu zastosowane prawo Pascala*? 

*Kto wybije zapier***a ! 

Raczej nie będzie dało się wybić ;)

Prawa pascala raczej nie będzie. Z resztą u nas na wf'ie jest inne. Kto wybije każe mi lecieć po piłkę...

Jeszcze tydzień czekania :)

Opublikowano

Nie będzie dało się wybić? Ale znając Wg i tak przy tak mało testowanym trybie pojawią się epickie bugi. Ciekawe jakie :)

Opublikowano

Raczej nie będzie dało się wybić ;)

Prawa pascala raczej nie będzie. Z resztą u nas na wf'ie jest inne. Kto wybije każe mi lecieć po piłkę...

Jeszcze tydzień czekania :)

Przydupasek? Pierdolnij im i tyle :D Co ci będą rozkazywać

Co do trybu, może wypali, a może będzie klapa :) Dzień po urodzinkach, oby wypaliło!

Opublikowano

Nie będzie dało się wybić? Ale znając Wg i tak przy tak mało testowanym trybie pojawią się epickie bugi. Ciekawe jakie :)

Miejmy nadzieje, że będzie ich jak najmniej.

Spodobał mi się tryb z  Karlem i mam nadzieje, że z trybem piłkarskim będzie to samo.

Opublikowano

Mi też, osobiście mam nadzieje że Gadziny też zarzucą ciekawym eventem. Będe musiał wybierać... @Juri. nie ma takich problemów :)

Opublikowano

Zastanawia mnie to co się stanie gdy strzele do swojego albo "przeciwnika"

Czołgi, które będą brały tam udział mają po 999mm pancerza z każdej strony. Odpowiedź to "nic". Jedynie gąski można ściągać.

Opublikowano

Czołgi, które będą brały tam udział mają po 999mm pancerza z każdej strony. Odpowiedź to "nic". Jedynie gąski można ściągać.

Jak dla mnie źle że będzie ściąganie gąsek, to lekko denerwujące. No i wtedy niesamowitą przewagę będą mieli gracze co przełożą skrzynkę naprawczą i załogantów ze 100% naprawą.

Opublikowano

Jak dla mnie źle że będzie ściąganie gąsek, to lekko denerwujące. No i wtedy niesamowitą przewagę będą mieli gracze co przełożą skrzynkę naprawczą i załogantów ze 100% naprawą.

Co do tego ściągania gąsek nie jestem pewny, widziałem na screenie gąskę rozwaloną, dlatego rzucam taką tezę. Zawsze można przełożyć załogę z np. isa6, bo ten sporcik to chyba premium będzie.

Opublikowano

To pewnie tak :(. I dlatego piszę że jak ktoś ma taką załogę to będzie miał ogromną przewagę...

Opublikowano

To pewnie tak :(. I dlatego piszę że jak ktoś ma taką załogę to będzie miał ogromną przewagę...

Fajnie by było jakby załoga była "zablokowana" tzn. nie będzie można jej nigdzie przekładać ani nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...