Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scion

# Pietro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, pomyślałem, że zagram sobie w POE, przeszedłem normal rangerem ale słabo mi już idzie na kolejnym poziomie trudności chyba źle rozdałem pkt um. 
Postanowiłem sobie zrobić sciona, ale nie pod dystans tylko pod walke wręcz, widziałem fajne buildy np cyclone, ale podobno są drogie i cieżko mi będzie na nim grać, jaki możecie polecić mi build aby mi sie przyjemnie grało, preferuje tylko pve, pvp mnie mało interesuje. Czy scion będzie dobrym wyborem ? czy może Marauder ?|

Opublikowano

Ten twój build jest taniutki. Jedyne co może trochę więcej kosztować to Facebreaker z dobrym rollem. Reszta to nic drogiego.

może dla ciebie to on drogi nie jest ale np. dla początkującego gracza wywalić te 10ex na samego facebreakera to już jest troche dużo nie mówiąć o gemach q20%

a co do armora (6L) też tani nie jest ale na początku można latać na tabula rasa simple robe koszt 2-3ex

Opublikowano

facebreaker to nic potrzebujesz unikalnego paska meginord's girdle heavy belt / naszyjnik i pierścienie z bonusami physical dmg 1-xx i unikalny hełm bringer of rain kosz ok. 1ex -2 ex non legacy i z tym wyciągniesz dps 20k z palcem w nosie tyle że facebreakers musisz mieć legacy z rollem 900% + kosz do 5ex 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...