Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zresetowany level

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem bf3 już od dawna. 33lv, teraz wchodzę gram sobie patrze, a tu 1lv i nic nie mam odblkowanego, 0 statystyk. I się zastanwiam co się stało, ktoś może mi to wyjaśnić? Nie posiadam premium aby zresetować statystyki. Więc co się stało z moim kontem, jeszcze pare godzin temu grałem normalnie.

Opublikowano

Jeżeli używałeś cheatów to EA Ci zresetowało konto.

Nie używałem niczego, miałem tylko zainstalowany Injector Fxaa

Opublikowano

Tez tak przed chwila mialem, wszedlem na battleloga, patrze a tu jakby swieze konto. Wszedłem do gry, mialem wszystkie (w sensie że te co wczesniej odblokowalem) bronie i po zakonczeniu rundy na battlelogu wszystko grało.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To był tymczasowy problem z Battlelogem i jak mi się już wydaję naprawiony.

Opublikowano

Jeśli u kogoś jeszcze kiedyś wystąpi taki błąd, warto pamiętać co pisało EA gdy pierwszy raz ludzie ujrzeli coś takiego. Gdy wejdziesz na Battleloga i twoje konto wygląda jakbyś nigdy na nim nie grał tj. nie ma odblokowań, poziomu, statystyk, K/D ratio itd. nie graj, gdyż może to spowodować trwałe usunięcie wszystkiego co miałeś odblokowane i zdobyte. (nie mogę zapewnić, że to się stanie, przytaczam tylko to co kiedyś pisało EA, ale przy kontach z którąś już rangą pułkownika (BF3) nie warto ryzykować i odpuścić grę tego dnia)

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...